2016-01-31 23:59:19
Φωτογραφία για ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ... ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Με αρκετή δόση... χιούμορ και μεγάλη άνεση ο Κώστας Φορτούνης μίλησε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα δύο του γκολ, την ασίστ και το πέναλτι.

Ηταν με διαφορά ο πολυτιμότερος του αγώνα. Ο Κώστας Φορτούνης τα έκανε... όλα σωστά στα Γιάννενα μιας και τελείωσε το ματς με δύο γκολ και μία ασίστ για το τελικό 0-3 του Ολυμπιακού στην έδρα των Ηπειρωτών.

«Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και οι ατομικές διακρίσεις να έρχονται πιο μετά. Προφανώς και σ' ανεβάζουν και οι ατομικές διακρίσεις», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova για να προσθέσει για την συνεργασία του με τον Ντουρμάζ:

«Εχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Στις προπονήσεις προσπαθούμε να βρισκόμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βγαίνουν και στα ματς. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», ενώ για το γεγονός ότι πίσω τους υπάρχουν δύο καθαροί κόφτες τόνισε ότι 

«οι καλές επιθετικά ομάδες θέλουν τους παίκτες από τη μέση και μπροστά να είναι πιο ξεκούραστοι. Και έχοντας δύο καλά αμυντικά χαφ πίσω μας εμείς είμαστε πιο ξεκούραστοι».


Οσο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ; «Είναι ένας στόχος. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είτε με γκολ είτε με ασίστ είτε με οποιοδήποτε τρόπο. Φυσικά και χαίρομαι που βρίσκομαι όμως στην πρώτη θέση των σκόρερ»

Ο Κώστας Φορτούνης πήρε θέση και για τα όσα είχαν γραφτεί όταν ο Σίλβα τον άφησε εκτός αποστολής αλλά και στον πάγκο. «Πολλά γράφτηκαν πολλά άκουσα. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ηταν απόφαση του προπονητή. Δεν κράτησα καμία κακία εγώ. Ηταν καθαρά μια απόφαση του προπονητή. Σκέφτηκα πολλά πράγματα, δούλεψα ακόμα περισσότερα για την συνέχεια και μου έδωσε και την κατάλληλη ψυχολογία να δουλέψω».

Τέλος για την διαφορά σε σχέση με πέρσι δήλωσε ότι «Πέρσι έφτασα αργά στον Ολυμπιακό. Προσπαθούσα να βρω τον εαυτό μου μέσα από τις προπονήσεις και τα ματς που έμπαινα κυρίως ως αλλαγή. Φέτος έκανα προετοιμασία και ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη. Εκανα μια εξαιρετική προετοιμασία και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου»

Ωστόσο την καλύτερη ατάκα την άφησε για το τέλος όταν είπε ρωτήθηκε για το γεγονός ότι άλλαξε γωνία στο πέναλτι. «Ναι. Μας πήραν χαμπάρι... Αλλαξα γωνία κι ευτυχώς μπήκε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Βέλγιο και ο Μανιάτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Βέλγιο και ο Μανιάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ