2016-02-01 09:07:03
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Δεν το κουνούν οι αγρότες από τους δρόμους - Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην Κυβέρνηση
Συνέχεια των κινητοποιήσεων και σήμερα για τους αγρότες της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι... δυναμώνουν και σκληραίνουν τη στάση τους, ενάντια στο νομοσχέδιο του Ασφαλιστικού, στη φορολογία τους, αλλά και στα τεκμήρια διαβίωσης.

Τα μπλόκα παραμένουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαίας στο Αίγιο, το Σταυροδρόμι και στην Κάτω Αχαγιά, στην Ηλεία σε Μαραθιά, Κουρτέσι και Άγιο Γέωργιο Πύργου και στην Αιτωλοακαρνανία σε Ευηνοχώρι, Περιφερειακή Ναυπάκτου, Κόμβο Κεφαλοβρύσου, Αγιο Νικόλαο Βόνιτσας στο δρόμο προς Λευκάδα και στο δρόμο Βόνιτσας Αστακού στην Κανδήλα.

Οι αγρότες της Κ. Αχαγιάς θα κλείσουν και σήμερα, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ την Πατρών-Πύργου, στο ύψος των φαναριών της Κ. Αχαγιάς, όπως και οι αγρότες του Πύργου, στο ύψος της Μαραθιάς.

Oι συνάδελφοί τους της Αιγιάλειας θα κλείσουν στο ύψος των βενζινάδικων την Πατρών-Κορίνθου, επίσης 6-10 το βράδυ.


Οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, στην Αιτωλοακαρνανία αποφάσισαν, κατά την διάρκεια συνέλευσης, επίταση των κινητοποιήσεών τους.

Ειδικότερα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταλήψεις, πορείες διαμαρτυρίας και πολύωρους αποκλεισμούς του κόμβου Κεφαλοβρύσου, αλλά και των παρακαμπτηρίων οδών.

Σήμερα Δευτέρα στις 11:00 το πρωί οι αγρότες θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα καταλήξει στην ΔΟΥ Αγρινίου και θα ακολουθήσει κατάληψη της οικονομικής υπηρεσίας.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, εν όψει και της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, καθώς και των παρακαμπτηρίων οδών.

Επίσης, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έχουν προγραμματίσει να κλείσουν μέχρι τις 3:00 μετά το μεσημέρι την περιμετρική της Ναυπάκτου, ενώ από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι και τις 9:00 το βράδυ θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευήνου.

Ακόμη, από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ, οι αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου -Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου του Κεφαλόβρυσου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ