2016-02-01 09:36:11
Φωτογραφία για Η ΒΑΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΟ!
Θετικός ήταν ο απολογισμός της παρουσίας της Βάσως Βουγιούκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης Γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού τερμάτισε στην 11η θέση στο Κύπελλο Ακρόπολις, επίδοση που την διατηρεί στην πρώτη 16άδα της παγκόσμιας κατάταξης η οποία αποτελεί κριτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ρίο το καλοκαίρι.

Η Βάσω Βουγιούκα έδωσε έναν αμφίρροπο αγώνα απέναντι στην Ισπανίδα Ναβάρο. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, τελικά γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε με 15-13 και ταυτόχρονα πανηγύρισε την πρόκριση για τις 32. Εκεί αντιμετώπισε την Κόζατσουκ (Πολωνία), σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η Βάσω δεν ξεκίνησε και πάλι δυνατά, αλλά η συμπαράσταση του κόσμου, ήταν τέτοια που της έδωσε την ώθηση και τη νίκη με 15-12, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τη φάση των «16». Εκεί ηττήθηκε από την μετέπειτα νικήτρια των αγώνων την Αμερικανίδα Ζαγκούνις με σκορ 15/12 και κατέλαβε τελικά την 11η θέση.

Πλέον απομένουν δυο διοργανώσεις στις οποίες θα λάβει μέρος η Βουγιούκα και θα διεξαχθούν τον Φεβρούαριο στη Γάνδη και τον Μάρτιο στη Σεούλ, στις οποίες θέλει να διατηρηθεί εντός 16άδας για να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ