2016-02-01 10:07:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές - Δεν υπάρχει βηματοδότης ούτε για δείγμα
Σκηνικό που παραπέμπει σε χώρα του τρίτου κόσμου επικρατεί τα... τελευταία εικοσιτετράωρα και στα νοσοκομεία της περιοχής όπου παρατηρείται έλλειψη βηματοδοτών.

Ενδεικτικό της κατάστασης που υπάρχει το γεγονός ότι τη περασμένη εβδομάδα στα νοσοκομεία της Πάτρας υπήρχαν μόλις δυο βηματοδότες και αυτοί στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου χάρη στο παιχνίδι που έκανε εταιρεία, η οποία για να «ξεστοκάρει» έδωσε πριν από λίγο καιρό ιδιαίτερα χαμηλή τιμή στη προμήθεια, με αποτέλεσμα σήμερα που το στοκ της τελείωσε, η αρμόδια αρχή για την έγκριση των προμηθειών στα νοσοκομεία να μην ανάβει το «πράσινο» φως για την προμήθεια νέων βηματοδοτών γιατί οι νέες προσφορές έχουν αυξημένη τιμή μονάδας.

Η ταλαιπωρία ασθενών και των συγγενών τους στην περιοχή είναι πέρα από κάθε λογική , καθώς λόγω της έλλειψης αναζητούν νοσοκομείο σε όλη τη χώρα που να διαθέτει βηματοδότες προκειμένου να κάνουν εκει εισαγωγή και να γίνει η τοποθέτησή του.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα χρειάστηκε η τοποθέτηση τριών βηματοδοτών σε ασθενείς το ΠΠΝΠ και αυτό έγινε με τη διαδικασία δανεισμού τους από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με αποτέλεσμα σε όλη την περιοχή να έχουν μείνει μόνο για εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά δύο – όλοι κι’ όλοι - βηματοδότες
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ