2016-02-01 14:41:26
Φωτογραφία για Τι συνέβη στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μουζάλα;
Ασκήθηκε κριτική για την πολιτική που εφαρμόστηκε από την κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015, από τον Πρόεδρο της ΝΔ - Συμφώνησαν στην Εθνική αντιμετώπιση του προβλήματος

Σε κλίμα συνεννόησης, όπως μεταδίδεται και από τις δυο πλευρές διεξήχθη η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα , παρουσία της Ντόρας  Μπακογιάννη και του τομεάρχη μεταναστευτικής πολιτικής Βασίλη Κικίλια.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μουζάλας μίλησε για σύγκληση των δυο πλευρών καθώς όπως υπογράμμισε το προσφυγικό αποτελεί Εθνικό θέμα.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν το καλό κλίμα, επισημαίνοντας  ωστόσο ότι ασκήθηκε, κριτική για την πολιτική που εφαρμόστηκε το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ωστόσο τόνιζαν, ότι η ένταση και το εύρος του ζητήματος, είναι τέτοιες που του έχουν δώσει Εθνικές διαστάσεις. Για αυτό και η Νέα δημοκρατία θα συμβάλει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αντιμετώπισής του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υπενθύμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους πρέσβεις των 28 ευρωπαϊκών χωρών μελών της ΕΕ, ενώ θα θέσει το ΄ζήτημα στην επικείμενη σύνοδο του ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στα μέσα του μήνα στις Βρυξέλλες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ