2016-02-01 17:47:45
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ: Οικουμενική με Καραμανλή μέχρι το Πάσχα...;
Αμερικανικές πηγές πιστεύουν πως η κυβέρνηση Τσίπρα δεν αντέχει άλλο και υποστηρίζουν πως... η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει τάχιστα οικουμενική Κυβέρνηση, για να προλάβει τα γεγονότα.

Η δική τους επιλογή για Πρωθυπουργό είναι κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν θα έχει κομματικά άγχη απ΄ότι λένε και θα μπορέσει να λάβει τα μέτρα που χρειάζεται η Ελλάδα για την οικονομία της, αλλά και τολμηρές θέσεις στα εθνικά θέματα.

Λέγεται ότι ο τέως Πρωθυπουργός είναι ενήμερος των αμερικανικών σχεδίων χωρίς να έχει δώσει ακόμα κάποια απάντηση θεωρείται όμως βέβαιο ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δεχθεί για "τη σωτηρία της χώρας".

Στο Μαξίμου είναι πλέον γνωστό το σενάριο επιστροφής Καραμανλή σε οικουμενικό ρόλο και απφασίστηκε να διευρύνουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την προσθήκη του ΠΑΣΟΚ, ώστε με αυτό τον τρόπο να δυναμώσει η συγκυβέρνηση και να μπορέσει έτσι να ικανοποιήσει, έστω κάποια από τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές.

Η Φ.Γεννηματά όμως έχει θέσει όρους ώστε να δεχτεί την πρότση. Σγκεκριμένα για να μπει στην Κυβέρνηση απαιτεί να φύγουν οι ΑΝΕΛ και η ίδια να γίνει αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Αν όμως φύγει ο Καμμένος η κυβερνητική πλειοψηφία θα παραμείνει οριακή και η Κυβέρνηση εξίσου αδύναμη. Επίσης ο Πρωθυπουργός δεν δέχεται να προδώσει τον εταίρο του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι προσπάθειες αυτές να ναυαγήσουν οπότε και θα απομένει σαν λύση μόνο η δημιουργία οικουμενικής Κυβέρνησης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ