2016-02-01 20:57:36
Φωτογραφία για Δεν ντρέπεστε λίγο εκεί στον Δήμο Αθηναίων;
Έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια δυστυχώς στην Ελλάδα όλα να τα φορτώνουμε στην κρίση. Ειδικά στους Δήμους, χωρίς να έχουν και άδικο εν πολλοίς Αλλά το να μαζέψεις τα χώματα και τα ξερόκλαδα που οι υπάλληλοί σου κλαδεύοντας έχουν στοιβάξει εδώ και 4 μήνες στο Ζάππειο, δίπλα σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ξημεροβραδιάζονται παιδιά και ενήλικες, δεν έχει να κάνει με κρίση της τσέπης αλλά με κρίση του μυαλού και της διοίκησης.

Οι εικόνες που τράβηξε ο φακός του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ είναι αποκαρδιωτικές. Κι αυτός είναι η ηπιότερος χαρακτηρισμός... Δίπλα ακριβώς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΦΩΚΙΑΝΟΥ, σε μια από τις εισόδους του Ζαππέιου, του πάρκου που θα έπρεπε να είναι η βιτρίνα της πρωτεύουσας, από όπου περνούν καθημερινά εκατοντάδες Έλληνες και τουρίστες, ο Δήμος Αθηναίων έχει αφήσει να στοιβάζονται επί 4 ολόκληρους μήνες , ξερόκλαδα, χώματα, ακαθαρσίες κλπ κλπ... Στην αρχή ήταν λόφος, αλλά όπως βλέπετε ο λόφος κοντεύει να γίνει βουνό, με την δημόσια υγεία να απειλείται άμεσα, αφού τρωκτικά και ζωύφια έχουν βρει καταφύγιο σε όλο αυτό το συρφετό και κάνουν πάρτυ!

Να ξαμολάει τους Δημοτικούς Αστυνομικούς ο Δήμος Αθηναίων και να μοιράζουν κλήσεις επί δικαίων και αδίκων ξέρει, να μαζέψει το βουνό από το Ζάππειο κωλύεται;;;
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ