2016-02-02 03:19:09
Φωτογραφία για Νίκος Δένδιας: Η κυβέρνηση πληρώνει τα μεγάλα ψέματα και την προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών
Ο Νίκος Δένδιας στην εκπομπή... «Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας συμμετείχε σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Τώρα» που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

· Επί προηγούμενης κυβέρνησης δημιουργήσαμε μία σύγχρονη υπηρεσία Ασύλου για τους πρόσφυγες με ποσοστά χορήγησης ασύλου που ανέβηκαν από το 0 στο 9%

· Το προσφυγικό είναι κυρίως μεταναστευτικό. Παραδώσαμε ένα πλήρες σχέδιο που δεν εφαρμόζεται. Όπως είπα και στη Βουλή αν θέλουν ας μας ρωτήσουν.

· Πρέπει να υπάρχουν ανοικτές υποδομές για τους δικαιούμενους ασύλου και τις ευαίσθητες ομάδες και κλειστές για τους παράνομους μετανάστες.

· Η κυβέρνηση εγκατέλειψε το πρόγραμμα επιστροφών παράνομων μεταναστών που υπήρχε και δεν έκανε απολύτως τίποτα.


· Προσπαθεί όντως ο κ. Μουζάλας τους τρεις τελευταίους μήνες να ξεδιαλύνει την κατάσταση. Αλλά σκεφτείτε ενώ υπήρχε υπηρεσία για την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων για το μεταναστευτικό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την ακύρωσε στην πράξη και μόνο μετά από 7 μήνες νομοθέτησε τη νέα διαχειριστική αρχή που θα απορροφούσε χρήματα.

· Το αποτέλεσμα της μη αξιοποίησης κονδυλίων ήταν όλο αυτό το διάστημα το προσφυγικό-μεταναστευτικό να το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος από την τσέπη του.

· Η κυβέρνηση και η προκάτοχος του κ. Μουζάλα αρμόδια υπουργός έκαναν εγκληματικά λάθη στο μεταναστευτικό.

· Και στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση πληρώνει τα μεγάλα ψέματα και την προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών.

· Είμαστε κατά του κλεισίματος των δρόμων αλλά αυτά που προτείνει η κυβέρνηση για αγρότες-ελεύθερους επαγγελματίες είναι αλήθεια ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν.

· Η κυβέρνηση δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Και το χειρότερο είναι ότι άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δημοσιεύματα για grexit.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ