2016-02-02 08:50:16
Φωτογραφία για Εκδήλωση του ΣΕΑΝ Λάρισας με θέμα ¨ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
 

Ο Σύνδεσμος Εφ. Αξιωματικών Ν. Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων διοργάνωσαν την 19ηΙανουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 07.00 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας διάλεξη με θέμα « το Συριακό ζήτημα» και ομιλητή τον κ. Ιωάννη Παπαφλωράτο, δρ Νομικό – διεθνολόγο , καθηγητή της Σχολής Άμυνας ,της Σχολής Ασφάλειας και του Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Ο δρ. Παπαφλωράτος εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στην Συρία αναλύοντας σε βάθος γεγονότα , καταστάσεις αλλά και την σύγκρουση συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων.

Η Ελλάδα ήδη αισθάνεται τα απόνερα αυτής της κρίσης. Οι προσφυγικές ροές διέρχονται το Αιγαίο πέλαγος ως ενδιάμεσο σταθμό προκυμένου να βρουν ασφαλές καταφύγιο στις Ευρωπαικές χώρες. Όμως ανάμεσα στους πρόσφυγες υπάρχουν και τζιχαντιστές που απώτερο σκοπό έχουν να μεταφέρουν τον πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης.

Την  εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος Λαρισαίων ενώ παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Ι.Μητρόπολης Λάρισας, ο Βουλευτής της 'Ενωσης Κεντρώων κ
. Κατσιαντώνης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Παπαδημόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς, ο Επιτελάρχης του Α.Τ.Α., ο Επιτελάρχης της 1ης ΤΑΞΑΣ με πολυμελή αντιπροσωπεία, ο Διοικητής του 730 ΤΜΧ, ο Διοικητής της 32ης ΜΠΠ Π/Ν, ο Διοικητής της 361 ΠΑΠ, πρόεδροι Ενώσεων Απόστρατων Αξιωματικών, ο πρόεδρος της Λ.ΕΦ.Ε.Δ.  κ. Ιωάννης Σιδηρόπουλος και πολλοί αξιωματικοί και υπαξιωματικοί εν ενεργεία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Βερέμης
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ