2016-02-02 13:28:12
Φωτογραφία για Στις φυλακές οι τέσσερις ... για τη διακίνηση ναρκωτικών
Το δρόμο για τις φυλακές, θα πάρουν, μετά από σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και... Ανακριτή, τα τέσσερα μέλη της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, πουλώντας τες σε τοξικομανείς στην Ηλεία.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, έγινε μετά από πολύμηνη μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και αποτελεί, όχι μόνο μεγάλη επιτυχία για τους αστυνομικούς, αλλά καίριο χτύπημα στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ο 52χρονος που όπως αποδείχθηκε είχε και τον ρόλο του «αρχηγού» και ο 53χρονος αδελφός του, καθώς επίσης η 45χρονη και ο 35χρονος που είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση, οδήγησαν στον Εισαγγελέα την Πέμπτη και την Παρασκευή και είχαν ζητήσει προθεσμία για να απολογηθούν χθες, Δευτέρα. Η απολογία τους, ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί και κράτησε μέχρι τις 4:00 περίπου το απόγευμα, ενώ λίγη ώρα αργότερα, Ανακριτής και Εισαγγελέας, συμφώνησαν για την προφυλάκισή τους, χωρίς ωστόσο - μέχρι χθες αργά το απόγευμα - να έχει αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταφερθούν. Εντός των επόμενων ημερών ωστόσο, δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η μεταγωγή του 60χρονου - που κρατείται στις Φυλακές της Λάρισας και προμήθευε την εγκληματική οργάνωση με ηρωίνη - στην Ηλεία, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον των Δικαστικών Αρχών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ