2016-02-03 10:31:10
Φωτογραφία για Παράτησε τη δουλειά της ως οικονομολόγος για να κάνει το όνειρο της...
Είναι όμορφη, νέα και επιτυχημένη!

Θεωρητικά η Kiersten Rich είχε τα πάντα! Και όμως! Άφησε την καριέρα που με κόπο είχε χτίσει στα οικονομικά για να γίνει μια από τις πιο διάσημες Instagrammers και για να πληρώνεται να ταξιδεύει!

Η 27χρονη από την Καλιφόρνια δημιούργησε blog και λογαριασμό στο Instagram, το «The Blonde Abroad», ο οποίος έχει πάνω από 120.000 followers και έχει καταφέρει το απίστευτο...να πληρώνεται για να ζει όπως ονειρευόταν, δηλαδή να ταξιδεύει όλο τον κόσμο!

Showcasing her sunkissed skin, flowing blonde hair and an array of exotic holiday locations - it is clear to see why traveller Kiersten Rich has become an internet sensation in the process

Η νέα της ζωή άρχισε το 2011, όταν η Rich αποφάσισε να αφήσει την δουλειά της.

Από βόλτες με πόνι στην Ισλανδία μέχρι βόλτες με γιοτ στην Κροατία, η εξερευνήτρια έχει βιώσει εμπειρίες που ο καθένας θα ζήλευε.


Her new life began in 2011 when Rich decided to leave behind her corporate job and went in search of beautiful destinations to document. Pictured on a hotel water slide in Puerto Rico

Πέντε χρόνια μετά, η φωτογενής ταξιδεύτρια κατάφερε πρόσφατα να κάνει το 50ο ταξίδι της, γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Βραζιλία με τη μαμά της.

Η Rich δήλωσε στην MailOnline Travel: «Φανταζόμουν ότι τα δύο πρώτα χρόνια του blog μου επρόκειτο να είναι δύσκολα και ότι θα αποτύχνανα.

The American, who refers to herself as an adventure enthusiast, is proof that diligence pays off as she now enjoys plenty of income from her jet-setting lifestyle to places such as Whistler (pictured)

«Πίστευα ότι κανείς δεν θα διαβάζει το blog μου. Δούλεψα πάρα πολύ, έδινα βάση στην κριτική, και επεδίωκα την καλύτερη επικοινωνία με το κοινό μου».

«Για έναν επιχειρηματία ή για κάθε νέο ιδιοκτήτη επιχείρησης, λέγεται ότι χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια για μια νέα επιχείρηση να καταστεί κερδοφόρα. Αλλά αυτή η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη».

The majority of her trips are solo but she has come to love travelling by herself despite initially thinking it would be extremely lonely. Pictured at Atlantis Resort in Bahamas

Στην πραγματικότητα το blog και ο λογαριασμός της έχει τόση επιτυχία, που η Rich απασχολεί σήμερα έναν content director, ο οποίος δουλεύει απίστευτες ώρες κάθε εβδομάδα για να εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα θα έχει ενδιαφέροντα άρθρα που θα δημοσιεύονται καθημερινά.

Το Blonde Abroad, το οποίο διαθέτει συμβουλές για ταξίδια, μόδα, φεστιβάλ και φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, έχει επίσης διευθυντή social media και έναν ειδικό εμπειρογνώμονα από το Pinterest.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ