2016-02-03 12:49:29
Φωτογραφία για Τα απίστευτα λόγια του Μπέου: Τη χώρα κυβερνούν Αριστεροί του κ...
Λυσσαλέο πόλεμο εναντίον του, με στόχο να μπερδευτούν οι πολίτες και να παραποιηθεί η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, κατήγγειλε χθες σε συνέντευξη τύπου, ο Αχιλλέας Μπέος Ως «ενορχηστρωτές της επίθεσης» κατήγγειλε την προηγούμενη δημοτική αρχή και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μερίδα δημοσιογράφων αλλά και τον πρόεδρο του  γηροκομείου, Παύλο Πάνο. Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στα περί του δικαιώματός του να μιλάει στο δημοτικό συμβούλιο ή να παρευρίσκεται στο Δημαρχείο από τη στιγμή που έχει τεθεί σε αργία. «Ποιον θα ρωτήσουμε; Ποιος νόμος απαγορεύει στη δημοκρατία -αυτή την ιμιτασιόν κι από τους αριστερούς του κ@λου που κυβερνούν αυτή τη στιγμή τη χώρα- σε πολίτη να μιλήσει να βρεθεί στο Δημαρχείο; Πού τα βρήκαν αυτά; Τους πειράζει που η δημοτική αρχή δεν κοιτάει θέσεις, πρόσωπα κι αξιώματα και κάνει τη δουλειά της; Ετσι θα πάμε μέχρι το 2019. Αυτή η ομάδα δεν αλλοιώνεται. Παραμένει μια γροθιά.


Δεν παν να έχουν γραμματέα τον Πουλάκη ή τον… περιστεράκι, δεν παν να έχουν την κυβέρνηση με το μέρος τους; Υπάρχουν Νόμοι καλώς ή κακώς. Και οι Νόμοι δεν ισχύουν μόνο για τη μία πλευρά. Θα πάνε λέει στην Αποκεντρωμένη. Δεν πάνε και στο βουνό και στη θάλασσα; Εγώ θα βρίσκομαι στο Δημαρχείο, θα εκφράζω τη γνώμη μου, θα συνεργάζομαι με τους συμβούλους προς όφελος της πόλης και δεν ρωτάμε και κανένα. Ο Νόμος είναι ξεκάθαρος. Θα πιουν ξύδι έως το 2019. Θα τους περάσει. Πολλά έργα έρχονται. Ομως είναι τόσο βρωμιάρηδες, τόσο ελεεινοί, που δεν μπορούν να το αντέξουν», ανέφερε κάνοντας λόγο για λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται από τη «σαπίλα», τις «πολιτικές ορντινάτζες που επί δεκαετίες είχαν κάνει το δήμο Βόλου μαγαζάκι τους για να εξυπηρετούν συμφέροντα».

Εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Προέδρου του Γηροκομείου Παύλου Πάνου, τον οποίο όπως είπε «ενεργοποίησαν νομίζοντας ότι θα πλήξει τη δημοτική αρχή». «Παραιτήθηκε λέει… Γι’ αυτό είδα μπούργκες και φερετζέδες στην πόλη και μαύρο χρώμα. Εκλαιγε όλος ο κόσμος και ξαφνικά ανακάλεσε και επιστρέφει. Αλλο κλάμα από χαρά αυτή τη φορά. Δεν είχε ο κόσμος του Βόλου να ασχοληθεί με τίποτα άλλο. Να ασχοληθεί με έναν εμπορικό γαμπρό», ανέφερε υποστηρίζοντας ότι η καταγγελία που ήρθε στο γραφείο του πήγε στον Εισαγγελέα.

Για τις καταγγελίες δε που αφορούν στη συναυλία του Αντ. Ρέμου, υπογράμμισε ότι ο δήμος Βόλου δεν είναι καμία ανάμιξη με την οργάνωση. «Η μοναδική συμμετοχή η δική μου ήταν που ζήτησα από τον Αντ. Ρέμο να δώσει μία συναυλία για το Γηροκομείο. Πόσο στοίχισε η συναυλία δεν με νοιάζει. Αν έπρεπε να μαζέψουν παραστατικά και δεν το έκαναν επίσης δεν με νοιάζει. Αλλά να προσπαθεί να ρίξει αυτό το φρούτο της κοινωνίας μομφές ότι ίσως να μην πήρε ο διοργανωτής ή η μάνατζερ του καλλιτέχνη και κάπου αλλού να πήγαν τα χρήματα, θα πω του κ. Πάνου ότι όσα χαλάμε για πουρμπουάρ εμείς το μήνα τα βγάζει αυτός όλο το χρόνο».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ