2016-02-03 14:53:13
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ!
Για πρώτη φορά επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός δεν πήρε κανέναν παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επρόκειτο να γίνει κάποια προσθήκη, αφού αυτή ήταν η επιθυμία του προπονητή, πράγμα που τόνιζαν εδώ και καιρό από την πλατεία Αλεξάνδρας.

 Η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και στέκεται αξιοπρεπέστατα απέναντι σε «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Μπάγερν Μονάχου και Αρσεναλ, στο Champions League.

 Ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση, είναι επειδή θεωρεί ότι έτσι θα μπορέσουν να αναδείξουν πιο εύκολα το ταλέντο τους (τουλάχιστον) τέσσερις ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο σύλλογος ποντάρει.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τις εσωτερικές μεταγραφές των νταμπλούχων Ελλάδας τον Ιανουάριο, αφού στο πρώτο μισό της σεζόν είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοψής. Μιλάμε για τους Σάσα Ζντιέλαρ, Άλαν Πουλίδο, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Δημήτρη Κολοβό.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ευκαιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν οι μικροί της ομάδας, Καπίνο, Βούρος, Τσιμίκας, Λάτσι, Σάλιακας και Μανθάτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ