2016-02-03 16:34:24
Φωτογραφία για «ΠΑΛΕΥΟΥΝ» ΝΑ...ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξαιτίας της αγκωνιάς που είχε δώσει στον Πορτογάλο Σιμόες, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, είχε αποβληθεί και η τιμωρία που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, ήταν τρεις αγωνιστικές, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στα αρμόδια όργανα το μεσημέρι της Τετάρτης και μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας αναμένεται η οριστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας, μέσω του νομικού του εκπροσώπου Λάμπρου Μπίρδα που θα είναι παρών στην διαδικασία, θα επιδιώξει να πετύχει μία αλλαγή στους νομικούς όρους. Αντί για βίαιη ενέργεια θα επιδιώξει να χαρακτηριστεί από τους δικαστές ως "έργο εξύβρισης", μία ενέργεια που έγινε πάνω στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Σιμόες ο οποίος του τραβούσε την φανέλα για αρκετά δευτερόλεπτα πριν κάνει ο Βούλγαρος επιθετικός την τελική κίνηση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά θα επιδιώξει να μειωθεί η ποινή του Μπερμπάτοφ από τις τρεις στις δύο αγωνιστικές. Και εφόσον καταφέρει και το πετύχει και μειωθεί η ποινή στις δύο αγωνιστικές, τότε θα έχει δικαίωμα ο Βούλγαρος να παίξει την Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του αρμόδιου δικαιοδοτικού οργάνου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ