2016-02-03 21:01:07
Φωτογραφία για Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για τον χαρακτήρα σας!
Κατσαρά και ελεύθερα ή ίσια και μαζεμένα μισά-μισά; Κότσος ή αλογοουρά; Μέχρι τους ώμους ή μακριά; Με φράντζα ή χωρίς; Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας... όποιο χτένισμα κι αν επιλέγετε συνήθως, υπάρχει μια απάντηση για το τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σας.

1. Σπαστά μαλλιά μεσαίου μήκους

Είστε ήρεμη και χαλαρή!

Είστε αβίαστα χαλαρή και cool! Είστε το είδος του ανθρώπου που πάει παντού, τα κάνει όλα αλλά σπάνια δείχνετε κουρασμένη. Σπάνια χάνετε την ψυχραιμία σας ή έχετε ξεσπάσματα θυμού. Ωστόσο, όταν θυμώνετε ή ερωτεύεστε δεν αστειεύεστε.

2. Κότσος-μπιφτέκι

Είστε τύπος ευχάριστος και κοινωνικός.

Αν αρέσκεστε να πιάνετε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό (και πρακτικό) κότσο-κεφτέ, τότε είστε τύπος κοινωνικός και προτεραιότητά σας αποτελούν η οικογένεια και οι φίλοι σας. Είστε εμπιστεύσιμη και ευγενική, πάντα διαθέσιμη να ακούσετε τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων και να βοηθήσετε όπως μπορείτε.


3. Σπαστά με έντονο φιλάρισμα

Περήφανη και αποφασισμένη.

Καμαρώνετε αρκετά τόσο για την εμφάνιση, όσο και για τα κατορθώματά σας. Δουλεύετε πολύ σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας και δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να ενδώσει στην αυτολύπηση. Επανέρχεστε γρήγορα από τα «στραπάτσα» της ζωής και δεν φοβάστε να αγωνιστείτε.

4. A la garconne

Είστε μια γυναίκα σπιρτόζα και γοητευτική.

Ίσως δείχνετε ήσυχη και χαμηλών τόνων με την πρώτη ματιά/ γνωριμία, ωστόσο έχετε κοφτερό πνεύμα και φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η γοητεία και το τακτ σας χαρακτηρίζουν και σας αρέσει να γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους. Είστε πάντα ευχάριστη παρέα και φωτίζετε την διάθεση όσων σας περιβάλλουν.

5. Καρέ κάτω από τα αυτιά

Εφευρετική και αυθεντική.

Αν το κούρεμα που έχετε επιλέξει είναι το καρέ, τότε ίσως είστε μια γυναίκα με πλούσιο εσωτερικό κόσμο, χαρούμενη όταν ασχολείται με κάτι δημιουργικό. Οι γνωστοί και οι φίλοι σας ξέρουν ότι η δημιουργικότητά σας είναι αστείρευτη και ότι είστε εντελώς αυθεντική. Έχετε σαφείς στόχους και δεν φοβάστε να τους κυνηγήσετε.

6. Πιασμένα σε αλογοουρά

Είστε ήρεμη και στοργική.

Προτιμάτε να πιάνετε τα μαλλιά σας σε χαμηλή, βολική αλογοουρά; Τότε είστε μια γυναίκα ήρεμη, χαλαρή και ισορροπημένη. Σας αρέσει η ζωή σας να είναι απλή. Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις χαρακτηρίζει η στοργικότητα. Δεν κατακρίνετε τους δικούς σας ανθρώπους και δέχεστε τους πάντες γι’ αυτό που είναι -αυτός είναι μάλλον ο λόγος που οι άνθρωποι σάς εμπιστεύονται συνεχώς τα προβλήματά τους.

7. Σγουρά και ατίθασα μαλλιά

Ρομαντική και ελκυστική.

Είστε μια ρομαντική ψυχή και μια γυναίκα ανοιχτή κι εξωστρεφής. Προσπαθείτε να βρείτε το καλό στους ανθρώπους κι αυτό σας δίνει μια φυσική γοητεία. Είστε ένας άνθρωπος γοητευτικός και ελκυστικός που οι περισσότεροι συμπαθούν και εκτιμούν.

8. Αν προτιμάτε τακτικά τις πλεξούδες Είστε ειλικρινής και πρακτική.

Είστε άνθρωπος πρακτικός, που πατάει γερά στα πόδια του. Αποφεύγετε τα περιττά δράματα και τους αρνητικούς ανθρώπους και προτιμάτε να επενδύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σ’ αυτούς που πραγματικά νοιάζεστε.

9. Μακριά, ίσια μαλλιά

Οργανωτική και ανεξάρτητη.

Σας αρέσει η οργάνωση και θέλετε τα πράγματα να βρίσκονται στη θέση τους ωραία και τακτοποιημένα. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ξέρετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Οι βραχύβιες μόδες δεν σας αφορούν ιδιαίτερα και προτιμάτε το κλασικό, κομψό και διαχρονικό στιλ. Είστε το είδος του ανθρώπου που ξέρει τι του αρέσει και δεν το αλλάζει εύκολα.

10. Πιασμένα «μισά-μισά»

Είστε ισορροπημένη και συγκροτημένη.

Έχετε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη δημιουργικότητα και την πρακτικότητα. Δεν βυθίζεστε σε ονειροπολήσεις και υπερβολικούς ρομαντισμούς, αλλά ταυτόχρονα δεν είστε «κολλημένη» στη ρουτίνα σας. Είστε ένας άνθρωπος ευέλικτος που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ