2016-02-03 22:00:43
Φωτογραφία για ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ... ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1! *VIDEOS*
Σφράγισε την πρόκριση στην Τρίπολη ο Θρύλος (1-1 με τον Αστέρα στη ρεβάνς Κυπέλλου) με τους νεαρούς του παίκτες να «κερδίζουν» εμπειρίες.

Το εισιτήριό του για την 4άδα του Κυπέλλου Ελλάδας επικύρωσε την Τετάρτη (3/2) στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα και διατήρησε το εν Ελλάδι αήττητό του.

Ο Θρύλος δεν κέρδισε την τοπική ομάδα αλλά, εν προκειμένω, «κέρδισε» κάτι πιο σημαντικό αφού, ούτως ή άλλως, μετά το 5-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί. Και το σημαντικό που «κέρδισε» ο Ολυμπιακός είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής πιο νεαροί παίκτες της ομάδας μας.

Ο λόγος για τους Τσιμίκα, Βούρο και Σάλιακα (μπήκαν ως αλλαγές στο φινάλε και οι Μανθάτης, Λάτσι). Δεν είναι το ίδιο νέος και άπειρος και δεν ανήκει στην ίδια «κατηγορία» αλλά σίγουρα και για τον Κολοβό ήταν θετικό ότι αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Όπως φυσικά και ο Μπουχαλάκης που έμεινε αρκετά φέτος εκτός αγώνων λόγω ατυχιών.


Ακόμα και με 11άδα γεμάτη νιάτα αλλά και πιο έμπειρους παίκτες που δεν έχουν γεμάτο το «κοντέρ» τους με αγωνιστικά λεπτά, ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος της περίστασης. Διατήρησε το αήττητό του εντός συνόρων και σφράγισε πρώτος το εισιτήριό του για την 4άδα της διοργάνωσης.

Μάλιστα η ομάδα μπήκε πολύ καλά στο ματς και ήταν συνεχώς καλύτερη. Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε ευκαιρίες, ο Αστέρας προκρίθηκε με κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 20’. Ήταν ξεκάθαρα μια... μαγική εικόνα αυτό που συνέβη. Ο Θρύλος ήταν εμφανώς καλύτερος στο α’ ημίχρονο.

Το πόσο... μαγική ήταν η εικόνα του 1ου ημιχρόνου φάνηκε πλήρως στην στατιστική. Ο Αστέρας είχε μόλις μία τελική προσπάθεια κι ευτύχησε να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός, στον αντίποδα, είχε 6 εκ των οποίων οι 2 εντός εστίας. Όμως, ο Θρύλος δεν κατάφερε να σκοράρει και πήγε στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη όμως ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ντα Κόστα στο 54’. Μάλιστα, ως το φινάλε του αγώνα πίεσε για το 2-1 αλλά δεν ευτύχησε να δει τη μπάλα στην αντίπαλη εστία για 2η φορά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο, ο προπονητής μας επέλεξε τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) τους Τσιμίκα, Βούρο, Ντα Κόστα και Σαλίνο. Μπουχαλάκης, Κασάμι και Φουστέρ ήταν οι κεντρικοί μέσοι ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν οι Σεμπά και Κολοβός. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Πουλίδο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Θεοδωρόπουλος, Μουκάμ, Φ. Αλόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (55’ Χαμντανί), Μάσα (72’ Ίγκορ), Τσοκάνης, Γιάννου (76’ Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας (46’ Σάλιακας), Σαλίνο, Μπουχαλάκης (90+1’ Λάτσι), Κασάμι, Πουλίδο, Φουστέρ (90+1’ Μανθάτης), Κολοβός, Σεμπά.

Δείτε τα γκολ Το 1-0 ΕΔΩ

Το 1-1 του Ντα Κόστα ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ