2016-02-04 05:29:20
Φωτογραφία για Διήμερο συναντήσεων της Βούλας Πατουλίδου στην Κύπρο
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Στην Κύπρο θα βρίσκεται την Παρασκευή και... το Σάββατο 5 και 6 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, προσκεκλημένη της Κυπριακής Εταιρείας Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της κ. Πατουλίδου έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και με την ιδιότητα της Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί στη Λευκωσία με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Την ίδια ημέρα θα έχει συναντήσεις με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου και τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «άσκηση στην εφηβεία» στο πλαίσιο του Ιατρικού Μαθητικού Συνεδρίου που συνδιοργανώνει η Κυπριακή Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας με τον Ιατρικό Σύλλογο Λεμεσού και το Λανίτειο Λύκειο στην Λεμεσό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας Θα συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού κ. Σάββα Στούπα." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ