2016-02-04 08:44:23
Φωτογραφία για Ο Μωραϊτης για την «αμνησία» της Γεροβασίλη: «Κρατά ανοιχτή την πόρτα του πολιτικού φρενοκομείο»
Την επίμαχη φράση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη... ότι «προπηλακισμούς βουλευτών και υπουργών βλέπουμε πρώτη φόρα» σχολίασε «καυστικά» ο Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης.

«Ε όχι και… πρώτη φορά προπηλακισμοί πολιτικών!», ανέφερε αρχικά σε σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Μωραΐτης, συμπληρώνοντας ότι «η κα Γεροβασίλη έχασε μια ακόμα ευκαιρία να μιλήσει για όσα δίχασαν και πόλωσαν την ελληνική κοινωνία».

Εξηγώντας το σκεπτικό του ο ίδιος επισήμανε, ότι «υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν ξαναγίνει προπηλακισμοί πολιτικών, κρατά ανοιχτή την πόρτα του πολιτικού φρενοκομείου που είχε ανοίξει στις πλατείες των αγανακτισμένων με συνευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Θύτες τότε και οι δυο, μοίραζαν την πάνω και την κάτω πλευρά της πλατείας. Από τότε εναλλάσσουν απλά ρόλους… Πότε θύτες, πότε θύματα».

«Ακόμα και σήμερα τα κόμματα που ανέχτηκαν, σιώπησαν ή συμμετείχαν σε όσα θλιβερά συνέβησαν την περίοδο 2010-2011, δεν μπορούν να εκφράσουν έστω μια κουβέντα αυτοκριτικής, κρατώντας την πόρτα του φρενοκομείου ανοικτή για να βγαίνει το ‘’τέρας’’ στις πλατείες ανάλογα τις μικροπολιτικές επιδιώξεις τους κάθε φορά. Κρίμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μωραΐτης, επισυνάπτοντας το παρακάτω βίντεο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ