2016-02-04 10:10:11
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥΣ!
Στην Πορτογαλία βρίσκεται από τo μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει των 4 αγώνων που θα δώσει στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας.

Από κει θα ξεκινήσουν οι ερυθρόλευκες την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέχουν και κατέκτησαν πέρσι στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ στο Παπαστράτειο.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη στις 19:00 κόντρα στην Λόντον Ότερ ενώ ακολουθούν την Παρασκευή τα παιχνίδια με Πάντοβα (12:00) και Βουλιαγμένη (20:30) και το πρόγραμμα κλείνει το Σάββατο απέναντι στην οικοδέσποινα Φλούβιαλ Πορτουένσε (20:30).

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Οπόρτο και ενδιάμεση στάση τη Ρώμη όπου μετά από αναμονή δύο ωρών και νέα πτήση διάρκειας τριών έφτασε στην Πορτογαλία.

Οι «ερυθρόλευκες» που απαρτίζουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Εύη Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκιστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Μόνικα Έγκενς , Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Βίρνα Νιαρχάκου και Ιωάννα Σταματοπούλου, ενώ εκτός έμειναν οι Βάσω Πλευρίτου και Σίλια Λογοθέτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ