2016-02-04 17:00:30
Φωτογραφία για Περιορίζονται οι Έλληνες παίκτες στις Ελληνικές ομάδες
Με το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου διαπιστώνουμε πως οι ξένοι παίκτες κυριαρχούν στα ρόστερ των ελληνικών ομάδων, με τους Έλληνες παίκτες να μειώνονται δραματικά. Ο Παναθηναϊκός πήρε 9 παίκτες εκ των οποίων οι 7 ξένοι. Με την αποχώρηση των Νίνη, Δώνη, Μπούρμπου, Τριανταφυλλόπουλου, Καρέλη και Ταμπάκη ο απολογισμός έφτασε να είναι 19 οι ξένοι, έναντι 14 Ελλήνων.

Η ΑΕΚ με τις μεταγραφές των Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ έφτασε ώστε οι μη γηγενείς της παίκτες να είναι μπροστά με βραχεία κεφαλή (15-14).

Έχει βέβαια το πλεονέκτημα πως τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον η μισή 11άδα αποτελείται από Ελληνες, όπως στα τελευταία ματς οι Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Αραβίδης. Στον Παναθηναϊκό παρατηρούμε τους Καλτσά, Κλωναρίδη, Ταυλαρίδη και Κουτρουμπή. Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακός αναζητείται Ελληνας με το κιάλι και συνήθως είναι ένας ως κανένας στο αρχικό σχήμα. Ο απολογισμός στο ρόστερ είναι 8-18. Στη μόνη ομάδα, αλλά με πολλούς πιτσιρικάδες, που υπερέχουν οι Ελληνες είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει 17 έναντι 15.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ