2016-02-04 22:43:06
Φωτογραφία για Συναγερμός: Στόχος τρομοκρατών το Ελληνικό κοινοβούλιο...;
Πολύ πιθανή φαίνεται να θεωρεί ο... Ρωσικός τύπος μια τρομοκρατική επίθεση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ελληνικό κοινοβούλιο και στο Υπουργείο Άμυνας.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός των Ρώσων προκαλεί αναστάτωση και πανικό ενώ τονίζεται πως το Δεκέμβριο του 2015, η ελληνική αστυνομία και η υπηρεσία ασφαλείας του ελληνικού κοινοβουλίου συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος με την βοήθεια ενός μη επανδρωμένου αεροχήματος που είχε ενσωματωμένη βιντεοκάμερα (drone) παρακολουθούσε τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

Η αναφορά των «πληροφοριών» αυτών από ρωσικό κρατικό κανάλι αποτελούν πιθανότατα «καμπανάκι» στις ελληνικές αρχές και την κυβέρνηση για ποικίλες δράσεις «ξενοκίνητων» κέντρων τα οποία επιθυμούν την αποσταθεροποίηση της χώρας .

Στην έδρα της ελληνικής αστυνομίας έχουν μεταφερθεί φόβοι για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του Κοινοβουλίου ή σε άλλο κυβερνητικό κτίριο όπως αναφέρει αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το οποίο επικαλείται και ελληνικά ΜΜΕ.

Γνωστές έχουν γίνει και άλλες περιπτώσεις με ύποπτες πτήσεις drones, συγκεκριμένα, μια τέτοια συσκευή στις 17 Νοεμβρίου πέταξε κοντά στο Κοινοβούλιο, αλλά η αστυνομία αδυνατούσε να διαπιστώσει ποιος είχε το έλεγχο της συσκευής αυτής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ