2016-02-05 00:10:38
Φωτογραφία για Πολιτικοί - Μνημόνια - Γερμανία [ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]
Τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία όλων των πολιτικών ηγεσιών... (πλην φυσικά Κ.Κ.Ε - Χ.Α) να καθήσουν στο ίδιο τραπεζι να πάρουν κοινές αποφάσεις για όλες τις μεταρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για το καλό του τόπου και του λαού και να παρουσιασθήται ενωμένοι απέναντι στην Ευρώπη διότι γεωπολιτικά η γερμανία και το δόγμα Σοιμπλε χάνει τα ερείσματα που επιδιώκει για την μεσόγειο και τη μέση ανατολή και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και να πατήσουν πόδι έτσι ώστε η Ευρωπαική Ενωση να μείνει ενωμένη διότι αργά η γρήγορα εάν συνεχισθεί αυτή η πολιτική της Γερμανίας οι λαοί του νότου τουλάχιστον θα επαναστατήσουν με αποτέλεσμα την διάσπαση της Ε.Ε.

Ολα τα πολιτικά κόματα τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να δράσετε απο κοινού για το καλό της Ελλάδος και του λαού της , άλλως όλοι σας είστε προδότες του έθνους και της πατρίδος.

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ τώρα είναι η μεγαλύτερη σας ευκαιρία να παρουσιασθήτε ενωμένοι ειδικά πρός τη γερμανία διότι και ο λαός θα είναι μαζί σας άλλως καλυνίχτα σε όλους σας βείτε μέρος να κρυφθείτε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ