2016-02-05 20:37:15
Φωτογραφία για ΤΟΥΝΤΟΡ : ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, μίλησε στα κανάλια novasports για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό : 

«Αποφάσισα να δώσω τριήμερο ρεπό στους παίκτες μου για να ξεκουραστούν, όχι τόσο σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά. Ανυπομονούμε και δουλεύουμε σκληρά για το ματς της Κυριακής. Παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά στα τελευταία παιχνίδια, είδα μια ομάδα που δεν παραιτείται, που παλεύει ως το τελευταίο λεπτό, που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή της. Είδα καλά πράγματα, και αυτά θέλω να δω και την Κυριακή. Δεν είναι ώρα για λόγια, θα υπάρξει χρόνος να πούμε περισσότερα πράγματα αργότερα».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ,αλλά και τον Ολυμπιακό, είπε: «Για τις μεταγραφές ξέρετε πως δεν μου αρέσει να μιλάω. Ο σύλλογος έκανε αυτές τις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός έχει μια ισοπαλία φέτος. Τι παραπάνω να σχολιάσουμε;».

Για το αν έχει κίνητρο ο ΠΑΟΚ λόγω της βαθμολογικής διαφοράς, σχολίασε : «Φυσικά και έχει κίνητρο. Είναι ένα ντέρμπι και θα μπει δυνατά. Θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, όπως και εμείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ