2016-02-06 23:00:21
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι ομάδα με μέταλλο και αρχές
Ο Ολυμπιακός απέδειξε απέναντι στη Χίμκι ότι είναι ξεχωριστή ομάδα. Με μέταλλο και αρχές από τον προπονητή του, που ακολουθούν όλοι οι παίκτες. Με βάση αυτά τα στοιχεία, την υπερπροσπάθεια των παικτών, ακόμη και εκείνων, όπως ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι οι οποίοι βρίσκονται για πρώτη σεζόν στην ομάδα, αλλά έχουν «ποτιστεί» με την νοοτροπία της, και το σωστό «διάβασμα» της άμυνας της ρωσικής ομάδας από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν όρθιοι ενώ η Χίμκι έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, και έκαναν την μεγάλη ανατροπή.

Η  νίκη του Ολυμπιακού είναι από εκείνες που μετρούν διπλά. Δίνει την βαθμολογική «ανάσα» που ήταν απαραίτητη για τον Ολυμπιακό στην δεδομένη στιγμή και ανανεώνει τις ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα προσφέρει την ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη σε έναν όμιλο που παρουσιάζεται πιο δύσκολος και πιο μπερδεμένος και από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί με την Μπάμπεργκ να έχει μπει για τα καλά στο… παιχνίδι της πρόκρισης και την Λαμποράλ Κούτσα να έχει νικήσει εκτός έδρας τόσο την Μπαρτσελόνα, όσο και την Ρεάλ! Εκεί που ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει οπωσδήποτε λύση είναι το μακρινό σουτ
. Δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τους 89 πόντους που σκόραρε επί της Χίμκι, γιατί δεν είναι δυνατόν κάθε βράδυ να σκοράρει ο Γιώργος Πρίντεζης 30 πόντους και όλοι οι αντίπαλοι του να μην μπορούν να σταματήσουν το λόου ποστ παιχνίδι του Ντάνιελ Χάκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν αξιόπιστο σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι και η απουσία του έγινε παραπάνω από αισθητή τις προηγούμενες εβδομάδες. Μακάρι να δώσει λύσεις στο μακρινό σουτ ο Κώστας Παπανικολάου που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό από τη έναρξη του δεύτερου γύρου του Top 16. Σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» δεν έλυσαν όλα τα προβλήματα τους με την νίκη επί της Χμίκι, κέρδισαν χρόνο και ηρεμία, αλλά πρέπει να βρίσκονται συνεχώς στα… κόκκινα για να μείνουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Πηγή: pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ