2016-02-07 13:20:14
Φωτογραφία για ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σ' αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό αλλά παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη αν και είχε πολλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα, με πιο σπουδαία εκείνη του Βοϊλη στο 28', δέχτηκε γκολ από τον Ζάχαρη στο 40' και κυνηγούσε επί ώρα να ισοφαρίσει.

Το 1-1 έγινε τελικά από τον Ξενιτίδη με πέναλτι (χέρι μέσα στην περιοχή από τον Κακοτρίχη) στο 74' και εν συνεχεία η ομάδα μας αν και πίεσε για να πάρει τη νίκη δεν τα κατάφερε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: "Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Δουλειά, δουλειά και συνεχή βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να δουλεύουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Μανωλάκης (62' Αμπάρα), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (84' Κατσούκης), Αγγελόπουλος (46' Χατζηιωαννίδης), Καμπετσής, Ξενιτίδης, Βοϊλης (67' Τσιριγώτης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πουλιτσάς, Λεοντίου, Ζάχαρης (67' Μόλε), Γεωργακόπουλος (75' Αθανασόπουλος), Νίκας, Στυλιανού (90' Παπαθεοδώρου), Κακοτρίχης, Σωτηρίου (46' Φώτος), Τζάλια, Μίχος (59' Δήμος), Βασιλείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Porsche στα station wagon
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Porsche στα station wagon
Μέτρησε η ουσία ! (82-68)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μέτρησε η ουσία ! (82-68)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ