2016-02-07 14:26:21
Φωτογραφία για ΔΙΕΤΑΧΘΗΚΕ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ VD
«Την διενέργεια Διοικητικής Έρευνας σχετικά με ενέργειες αστυνομικών στο νησί της Κω, όπως αποτυπώνονται σε βίντεο, που δημοσιοποιήθηκαν το Σάββατο μέσω ιστοσελίδων και ενημερωτικών εκπομπών» διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Το βίντεο έχει καταγράψει την εκρηκτική κατάσταση με τις διαμαρτυρίες κατοίκων της Κω για την δημιουργία hot spot στο νησί. Οι κάτοικοι έχουν μπλοκάρει τους δρόμους που οδηγούν στο στρατόπεδο του χωριού Πύλι, όπου έχει οριστεί να γίνει ο χώρος φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να γίνονται απρόσκοπτα οι εργασίες, οι οποίες μάλιστα ενισχύθηκαν το πρωί με έξι διμοιρίες ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απωθούν κάθε επίθεση των διαμαρτυρόμενων, όπως συνέβη κι εχθές, όταν κάτοικοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στρατόπεδο.

Κατά τη συμπλοκή, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, δύο κάτοικοι του νησιού τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ στο χέρι τραυματίστηκε και ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού, Στ. Μαλιλής, άλλοι δε επικαλέστηκαν ότι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την πλευρά της αστυνομίας.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ