2016-02-07 18:35:12
Φωτογραφία για Που θα αγωνιστούν ξανά οι Αθανασσούλας- Ζακχαίος;
Έπειτα από αρκετές κουραστικές ημέρες στο Ράλι Μόντε Κάρλο με αγωνιστικά χιλιόμετρα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες οι Λάμπρος Αθανασσούλας και Νίκος Ζακχαίος επέστρεψαν στην καθημερινότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο σχεδιασμός σταματά.

Η υποστήριξη από το Ίδρυμα Λάσκαρη εξασφαλίζει το υγιές περιβάλλον που συμπληρώνει το ταλέντο του πληρώματος και αυτό σημαίνει πως θα ακολουθήσουν και άλλα αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Αυτή την περίοδο το μόνο σίγουρο είναι πως οι Αθανασσούλας - Ζακχαίος θα προσπαθήσουν και φέτος να σημειώσουν ένα καλό αποτέλεσμα στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις. Ο ελληνικός αγώνας είναι μέσα στο πρόγραμμα των οδηγών και δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά, ιδίως μετά την περσινή τρίτη θέση.

Το ενδιαφέρον έρχεται από εκεί και πέρα, καθώς οδηγός και συνοδηγός φιλοδοξούν να κάνουν έναν ακόμη αγώνα του ERC με πιθανότερη επιλογή να είναι το Ράλι Κύπρου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος τις αρχές Οκτωβρίου και υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι τότε, έτσι αν οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στην Κύπρο πιθανότατα θα συνοδευτεί και από κάποια δοκιμή σε αγωνιστικούς ρυθμούς.


Μια ακόμη σκέψη είναι να συμμετέχουν οι Αθανασσούλας - Ζακχαίος σε κάποιον άλλο αγώνα χωρίς όμως να είναι γνωστές ακόμη λεπτομέρειες και πιθανότατα αυτό θα συμβεί αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ευδοκιμήσουν οι συνθήκες για τη συμμετοχή στην Κύπρο. Όλα αυτά βεβαίως με το Skoda Fabia R5 της Motorsport Italia.

Σε κάθε περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε το καλύτερο ελληνικό πλήρωμα αυτή την εποχή στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις και σε έναν ακόμη αγώνα. Μακάρι οι επιτυχίες και το ενδιαφέρον του κοινού να τους «αναγκάσει» να διευρύνουν το πρόγραμμά τους γιατί όπως φάνηκε και στο πρόσφατο Ράλι Μόντε Κάρλο όλοι οι Έλληνες θεατές στηρίζουν τις προσπάθειές τους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ