2016-02-07 23:51:16
Φωτογραφία για «ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!»
Δηλώσεις πραγματοποίησε μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Ρόδο, ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Παναθηναϊκό,ο προπονητής των «θαλασσί», Άρης Λυκογιάννης.

Ο τεχνικός των νησιωτών μεταξύ άλλων έκανε και σύγκριση στα παιχνίδια εναντίων  των δυο «αιωνίων», τονίζοντας πως κόντρα τον Ολυμπιακό η ομάδα του έπαιξε πιο καλά,από ότι σήμερα.

Αναλυτικά

«Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις μικρές λεπτομέρειες, αλλά και την εξυπνάδα μας.Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από θέμα προσπάθειας και ενέργειας.

Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις μικρές λεπτομέρειες, αλλά και την εξυπνάδα μας. Υπήρχαν στιγμές που δεν προσεγγίσαμε τόσο έξυπνα το ματς με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάναμε προσπάθεια να πλησιάσουμε, κάναμε λάθη και έτσι άνοιγε ξανά η διαφορά. 

Συνεχίζουμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο που σημαίνει πως θα είναι πολύ παθιασμένος. Έχουμε τέσσερεις ημέρες για να προετοιμαστούμε και θα το κάνουμε».


Εάν ο Κολοσσός ήταν καλύτερος κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πάρα πολύ καλοί.Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ισόπαλοι και στο δεύτερο δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο που παίζει άμυνα και κυρίως το ξύλο.

Εδώ δεν αντέχουν άλλες κι άλλες ομάδες. Σήμερα δεν νομίζω πως ήμασταν τόσο έξυπνοι.Αν ήμασταν, θεωρώ πως θα είχαμε καλύτερη τύχη στην έκβαση του παιχνιδιού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ