2016-02-08 00:30:32
Φωτογραφία για ΟΜΑΡ : ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ
Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, αμέσως μετά την λήξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελαμπντελαουί

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορβηγός:

Αρχική δήλωση:«Ήμασταν σε καλή μέρα σήμερα, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Όμως, δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας χάνοντας αρκετές φορές την μπάλα, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν περίμενε μαχητικό τον ΠΑΟΚ:«Αναγνωρίζουμε ότι είναι δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα και πριν, δυσκολέψαμε περισσότερο απ' όσο θέλαμε τους εαυτούς μας και ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός:«Ήταν απλά επιθετικό παιχνίδι, το συνηθίζουμε και έγινε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση».

Για το ότι του έφεραν τύχη τα βραβεία και η συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Nova, ώστε να σκοράρει:«Αν έβαλα γκολ επειδή συναντήθηκα μαζί σας, τότε να συναντιόμαστε κάθε βδομάδα (γέλια)! Ήταν καλή επιθετική προσπάθεια, βρέθηκα στη θέση που έπρεπε και ήταν καλή επιθετική λειτουργία από πλευρά μας».


Για το αν γνωρίζει κάτι για τα όσα ακούστηκαν για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στην ομάδα μου, που είναι ο Ολυμπιακός».

Για το πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά:«Αυτό είναι κάτι που δεν με ανησυχεί καθόλου. Είμαστε επαγγελματίες, πάντα κοιτάμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις αποβολές και τον εκνευρισμό:«Ήταν ένα ντέρμπι. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, επειδή υπάρχει έντονο συναίσθημα υπάρχουν και δυνατές μάχες. Έτσι είναι τα ντέρμπι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ