2016-02-08 02:22:09
Φωτογραφία για Αυτό είναι το κόλπο για να κοιμηθείς άνετα σε αεροπλάνο...
Είναι γεγονός ότι για να κοιμηθεί κάποιος στο αεροπλάνο χρειάζεται προσπάθεια..

. Πώς μπορείς να είσαι χαλαρός και άνετος όταν βρίσκεσαι σε τόσο μεγάλο υψόμετρο, έτσι ώστε να αφεθείς και να σε πάρει ο ύπνος χωρίς να το καταλάβεις;

1. Προγραμμάτισε το χρόνο σου νωρίτερα

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τελευταία στιγμή πώς θα οργανώσεις τον χρόνο σου στο ταξίδι, αλλά και κατά την επιστροφή σου στη βάση σου. Καλό είναι να έχεις βγάλει το πρόγραμμα της εκδρομής λίγες μέρες πριν την ημερομηνία της αναχώρησης, έτσι ώστε να είσαι χαλαρός/ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις χαλαρός κι έτσι ο ύπνος θα σε πάρει ευκολότερα.

2. Έχε μαζί σου έλαιο λεβάντας

Σύμφωνα με έρευνες, άνθρωποι που εισπνέουν 100% αυθεντικό έλαιο λεβάντας πριν ή κατά την διάρκεια του ύπνου έχουν μειωμένη αρτηριακή πίεση και έτσι μπορούν να κοιμηθούν πιο βαθιά. Τοποθέτησε μερικές σταγόνες από το έλαιο, λοιπόν, στο ταξιδιωτικό σου μαξιλάρι, στους κροτάφους και τους καρπούς και αφού ανακαθίσεις αναπαυτικά στη θέση σου, ετοιμάσου για όνειρα γλυκά!


3. Κάνε διαλογισμό

«Κλείσε» τα αυτιά σου, συγκεντρώσου σε μια χαλαρωτική σκέψη π.χ. ότι βρίσκεσαι σε κάποια παραλία και ο μόνος ήχος που ακούς είναι αυτός των κυμάτων και θα δεις ότι θα απομακρύνεις από το μυαλό σου κάθε άλλου είδους σκέψη και θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να κοιμηθεί ευκολότερα.

4. Αγνόησε την εν πτήση ψυχαγωγία

Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλεις να παρακολουθήσεις το πιο πρόσφατο blockbuster που βγήκε στους κινηματογράφους και προβάλλεται στην προσωπική σου τηλεόραση. Μην κοιτάζεις καθόλου την οθόνη, γιατί στον αμφιβληστροειδή του ματιού σου αντανακλάται το φως, δίνοντας έτσι την «εντολή» στον εγκέφαλο και το σώμα ότι είναι μέρα και έτσι ο ύπνος θα αργήσει να έρθει εύκολα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ