2016-02-08 05:42:14
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα ελαττώματα των ανδρών...
Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες γυναικών Τα ελαττώματα που έχει ένας άντρας:

-Είναι εγωιστής: Το "εγώ" του είναι πιο μεγάλο από όσο πρέπει μερικές φορές -Θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα: Θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα, σε ό,τι κι αν κάνει και θέλει να τον θαυμάζουν ακόμα κι όταν απλά... βιδώνει μια λάμπα! Είναι μέρος της εγωκεντρικότητας του.

-Μερικές φορές ίσως δείχνει πιο πολύ ενδιαφέρον για την ερωτική πράξη: Σκέφτεται συνέχεια να το κάνετε και ίσως δίνει την εντύπωση πως έχει εμμονή με αυτό και όχι με σένα...

-Είναι αδέξιος: Θα φτιάξει κάτι μέσα στο σπίτι και ή θα χαλάσει κάτι άλλο ή θα τα κάνει όλα χάλια με αποτέλεσμα εσύ να πρέπει να τα καθαρίσεις όλα!

-Η μαμά του είναι η καλύτερη γυναίκα-όλες οι άλλες... Ίσως εκφράζει μερικές φορές υποτιμητικά σχόλια για άλλες γυναίκες ή και για σενα αλλά ποτέ για τη μαμά του. Ακόμα κι αν θεωρεί όλες τις γυναίκες π.... η μαμά του φυσικά και δεν είναι... Γιατί είναι ελάττωμα; Γιατί πολύ απλά δεν είναι σωστό να κρίνει όλες τις γυναίκες και να μην βλέπει τα στραβά σε όλες... ανεξαιρέτως!


-Οι φίλοι του. Είναι ωραίο να έχει φίλους αλλά μερικές φορές ίσως τους βάζει πάνω από τη σχέση σας και είναι εκεί συνέχεια για εκείνους. Πολύ ωραίο να είναι δεμένος και με άλλους ανθρώπους αλλά αν οι φίλοι του συνέχεια ξενυχτάνε και ξενοκοιτάνε... δεν είναι και τόσο καλό!

-Δεν ξέρει τι να πει και λέει τις λάθος απαντήσεις: Η αλήθεια είναι πως κι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν πολλές φορές. Ρωτάνε: "Πώς είμαι;" και εκείνος απαντάει "Μια χαρά" και ακριβώς επειδή οι γυναίκες τρώγονται για καυγά ή για να πουν κάτι άλλο, αρχίζουν τη γκρίνια και τη μουρμούρα. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ