2016-02-08 08:08:53
Φωτογραφία για Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους πρόσφυγες στο Σχιστό...
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων που θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό Περάματος.

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις σε Σχιστό και Πειραιά. Η πρώτη θα γίνει από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) στις 11 το πρωί στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Σχιστού) με σύνθημα «καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες». Λίγο αργότερα στις 12.30 οι «Επιτροπές Κατοίκων Πειραιώς» διοργανώνουν συγκέντρωση στο ίδιο σημείο με σύνθημα «Κανένα κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό», δράση η οποία προβλήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, σε μια προσπάθεια συντονισμού των τοπικών φορέων. Στη σύσκεψη θα πάρουν πάρουν μέρος οι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ