2016-02-08 23:33:16
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... ΕΠΑΞΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤ'ΟΝΕΙΡΟ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Ο Πανιώνιος επικράτησε του Παναιτωλικού (2-0) των 10 παικτών (αποβολή Ρουσκουγιέδα 51’) και πλέον βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση.

Όσο συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του, ο Πανιώνιος έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την 5άδα και τη συμμετοχή του στα play-0ff της φετινής περιόδου κι αυτό απέδειξε και κόντρα στον Παναιτωλικό του Γιάννη Μαντζουράκη που βρισκόταν σε καταπληκτική φόρμα.

Οι Νεοσμυρνιώτες έδειξαν μπλοκαρισμένοι από την οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων στο α’ ημίχρονο, ενώ ανησύχησαν για τα καλά, όταν ο Μαρκόβσκι στο 15’ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στη φετινή Super League.

Αφού, λοιπόν, στάθηκε όρθιος στο πρώτο 45λεπτο, όλα κρίθηκαν στο 51’, όταν ο Ρουσκουγιέδα του Παναιτωλικού είδε τη δεύτερη κίτρινη του Αρετόπουλου και εκείνο το σημείο το ματς έγειρε προς την πλευρά των Νεοσμυρνιωτών.

Το σκορ άνοιξε στο 64’ ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη του Μπακασέτα, ενώ τη νίκη «κλείδωσε» για τους γηπεδούχους ο Καραμάνος με κεφαλιά (70’), έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τασουλή.

Με το σημερινό αποτέλεσμα ο Πανιώνιος «πέταξε» εκτός πεντάδας τον Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα έπιασε στην 4η θέση τον ΠΑΟΚ με 34 βαθμούς, ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ