2016-02-08 23:59:11
Φωτογραφία για Η...αναταραχή στη κοινωνία φταίει για τα επεισόδια στο Περιστέρι
Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Περιστέρι έγινε ντου στο γήπεδο και επεισόδια, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας οπαδός του Ατρομήτου. Ποια είναι όμως η άποψη του Γιώργου Σπανού για όλα αυτά; «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση κι αποδείξαμε και την ποιότητα μας και παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδό μας. Από εκεί και πέρα στο τέλος έγιναν κάποια επεισόδια που τα καταδικάζουμε, δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε να πούμε πως, που και γιατί.

Νομίζω πως διήρκησαν πολύ λίγο σε μία γωνιά μπροστά στην καφετέρια και νομίζω πως με την παρέμβαση της αστυνομίας έληξαν και πάρα πολύ γρήγορα. Σίγουρα δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά, αλλά δυστυχώς όταν υπάρχει μία κοινωνική έκρηξη σε όλη την πολιτεία, γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο εισχωρούν ομάδες και πρόσωπα τα οποία κινούνται ανορθόδοξα και βρίσκουν χώρο για να δημιουργούν τέτοια επεισόδια», δήλωσε αρχικά. Για τα επεισόδια σχολίασε ξανά: «Πρέπει να καταλάβει η πολιτεία και το γνωρίζει πως είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, γενική, στην κοινωνία μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει σε όλα τα πράγματα να υπάρχει μία κατανόηση και μία λογική, σε όλα και στις αποφάσεις και στα πάντα»
. Γίνεται φανερό ότι υπάρχει μια προσπάθεια από τον πρόεδρο του Ατρόμητου προκειμένου να υποβαθμιστούν τα επεισόδια, ίσως και για να πέσει στα πιο μαλακά η ομάδα του. Ομως, το να αναφέρει ότι φταίει η αναταραχή στην κοινωνία διότι κάποια ανεγκέφαλοι, για πολοστή φορά, πλακώνονται στο γήπεδο, σε στέκει. Είναι γενικότερο το θέμα και θα συνεχίζεται όσο δεν παίρνονται σοβαρές αποφάσεις και δεν υπάρχει αθλητική παιδεία.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ