2016-02-09 11:45:17
Φωτογραφία για «ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ... ΒΙΑΙΟΣ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ»
Tους... ύποπτους της 6ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα με μία φωτογραφία και λίγα λόγια

Η πεντάδα των κορυφαίων λοιπόν είχε και ερυθρόλευκη εκπρωσόπηση που δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτή του Γιώργου Πρίντεζη που πέτυχε 30 πόντουςκ όντρα στην Χίμκι! Οι άλλοι τέσσερις είναι ο Μελί Μαχμούτογλου, Σεμί Ερντέν, Ντάνιελ Θέις και Μάλκολμ Ντιλέινι.

Το δημοσίευμα της Ευρωλίγκας, αναφέρει : 

«H Ίντερπολ συνέλαβε πέντε υπόπτους για την γνωστή υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που και την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπώρησε την Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίες και οι πέντε είχαν συνδεθεί με ειδεχθείς πράξεις, αλλά και πάλι η εισαγγελία δεν μπόρεσε να μετατρέψει τις ενδείξεις σε ουσιαστικό κατηγορητήριο.

Όλως παραδόξως, πολλοί μάρτυρες την τελευταία στιγμή άλλαξαν την κατάθεση τους και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι από αυτούς μάλλον υποστήριζαν τους φερόμενους ως εγκληματίες. Ήταν κάτι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει και έτσι η αστυνομία δεν είχε άλλη επιλογή από το να τους αφήσει όλους ελεύθερους. Παρόλα αυτά λάβετε τα μέτρα σας αν βρεθείτε κοντά σε κάποιο εκ των πέντε κάτωθι ατόμων.


Ενώ ειδικά για τον Γιώργο Πρίντεζη, σχολίασε : 

«Τον ξέρουν όλοι για το “σουτ” στη διαβόητη ληστεία της Πόλης πριν από τέσσερα χρόνια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ο συγκεκριμένος σκοτεινός τύπος είναι πλέον ένας από τους αρχικακοποιούς της Ευρώπης. Ξέρεις ότι πάντα είναι παρών όταν ο Ολυμπιακός βρίσκει απίθανους τρόπους να κλέψει κάθε ματς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν και πάλι εξαιρετικά βίαιος κόντρα στους Ρώσους, όχι της ΤΣΣΚΑ, αλλά της Χίμκι. Ο Ολυμπιακός νίκησε, ο Πρίντεζης συνελήφθη έχοντας σκοράρει 30 πόντους, αλλά απέδρασε παριστάνοντας ότι είναι λαϊκός τραγουδιστής. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, γλύτωσε τη φυλακή λόγω της φωνής του…».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ