2016-02-10 00:38:10
Φωτογραφία για Στην ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» παραβρέθηκε ο Πατούλης
Με τη συμμετοχή πολλών φίλων και μελών του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση και η... κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε από καρδιάς σε όλους τους παριστάμενους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, εξαίροντας τη σημαντική προσφορά του Συλλόγου στην συντήρηση και προστασία του Δάσους, αλλά και στην υποστήριξη του Κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού.

Επίσης υπογράμμισε την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Συλλόγου και του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι και στο μέλλον θα συνεχισθεί η από κοινού προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου εξέφρασε προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου εκ μέρους του Συλλόγου τις θερμές ευχαριστίες της για την εποικοδομητική συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι « ο Δήμαρχος είναι ο «προστάτης» του Δάσους και του Κληροδοτήματος και ένας ανεκτίμητος φίλος του Συλλόγου, έτσι ώστε όλοι εμείς να νοιώθουμε εφησυχασμένοι και να διαθέτουμε το χρόνο μας σε εποικοδομητικές εργασίες στο Δάσος, οι οποίες μας δίνουν χαρά.»

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν η κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου για την επόμενη τριετία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ