2016-02-10 14:39:30
Φωτογραφία για Ο Νίκος Παππάς αποκαλύπτει τι θα κάνει η κυβέρνηση με τις τηλεοπτικές άδειες...
Το στίγμα για το τι θα κάνει η κυβέρνηση με τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε ο πρωθυπουργός μέσω της ομιλίας του στο υπουργικό συμβούλιο αλλά χαρακτηριστική είναι η φράση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στους δημοσιογράφους μετά την λήξη του υπουργικού όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με τον διαγωνισμό για της τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Παππάς είπε: «Ο διαγωνισμός θα είναι fast track!»

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αύριο κατατίθεται και ψηφίζεται διάταξη που θα ορίζει ότι οι τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις. Με αυτον τον τρόπο, επισήμανε, θα αποφευχθούν οι κακοδαιμονίες του παρελθόντος και θα δημιουργηθούν τηλεοπτικά σχήματα οικονομικά βιώσιμα.

Ανέφερε ότι έλαβε τέλος ο καιρός υπομονής της κυβέρνησης απέναντι στην αντιπολίτευση, για επίτευξη συναίνεσης για τη συμπλήρωση των θέσεων του ΕΣΡ και χαρακτήρισε την άρνηση συναίνεσης ως «θεσμική εκτροπή», καθώς η συναίνεση εν προκειμένω δεν είναι προαιρετική, αλλά επιβάλλεται από το Σύνταγμα. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπάθησε έτσι να βραχυκυκλώσει την προσπάθεια ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, για να προσθέσει ότι είναι κρίμα που ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη θητεία του ως πρόεδρος ξεπληρώνοντας γραμμάτια στη διαπλοκή.


«Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες, όπως κάθε φορά που το καινούριο γεννιέται υπάρχουνν ωδίνες» και πως «η διαπλοκή βιώνει τις τελευταίες μέρες της εξουσίας της, η διαπλοκή το επόμενο διάστημα τελειώνει, επιτίθεται σκληρά, η χώρα όμως έχει γυρίσει σελίδα. Θα αντέξουμε να υλοποιήσουμε την εντολή που μας έδωσε τρεις φορές ο ελληνικό λαος» υπογράμμισε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ