2016-02-10 19:38:44
Φωτογραφία για Έρωτας με το ηλεκτρονικό τσιγάρο; 3 προτάσεις δώρων για του Αγ. Βαλεντίνου
Σε λίγες μέρες γιορτάζει η αγάπη και κατ’ επέκταση η αγάπη σας. Εάν μέχρι πέρσι το δώρο σας ήταν είτε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, είτε ένα... μπουκέτο λουλούδια ή μια αγαπημένη κολώνια, μην ανησυχείτε! Φέτος θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα δώρο... που θα γοητεύσει.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί ιδανικό δώρο για έναν καπνιστή που θέλει να βελτιώσει την καθημερινότητά του αποβάλλοντας αυτήν την κακή συνήθεια. Ακόμα όμως και αν πρόκειται για κάποιον που ήδη ατμίζει, στο e-shop της alter eGo θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας, που θα κάνουν το άλλο σας μισό να τα αγαπήσει!

Δώρα για εκείνον και για εκείνη:

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Με τόσα σχέδια και χρώματα είναι δύσκολο να μη βρείτε κάτι που να αντιπροσωπεύει το άτομο στο οποίο θα το δωρίσετε. Εάν είστε ζευγάρι που μοιράζεται τα πάντα, μπορείτε να του/της κάνετε δώρο ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ίδιο με το δικό σας, σε άλλο χρώμα, δείχνοντας ότι είστε μια ομάδα, ακόμα και σε αυτήν σας την προσπάθεια.


Εναλλακτικά, για έναν νέο ατμιστή θα προτείναμε ένα ολοκληρωμένο kit, όπως το iJust Start Plus kit της Eleaf που τα έχει όλα και συμφέρει! Για κάποιον πιο... έμπειρο, που θέλει συνεχώς να αναβαθμίζει το άτμισμά του, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις πιο καινοτόμες συσκευές της αγοράς, όπως η alter eGo eVic VTC mini με A7-MS ή το iStick TC 40W με GS Tank . Η επιτυχία και σε αυτήν την περίπτωση είναι εγγυημένη!

2. Υγρό Αναπλήρωσης

Όποιον ατμιστή και αν ρωτήσετε θα σας πει πώς ποτέ ένα υγρό αναπλήρωσης δεν είναι αρκετό! Οι νέες γεύσεις, οι αγαπημένες γεύσεις ή οι γεύσεις με υπονοούμενο (βλ. Jade Kiss) αποτελούν ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, αφού είναι γευστικό αλλά και πρωτότυπο! Ειδικά για την περίσταση θα σας προτείναμε κάποιες από τις πιο gourmet γεύσεις, όπως το Belgian Cocoa, το Caramelo, το Very Cherry, το Midnight Apple και το 101 Odin.

Επίσης, εάν θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο υγρό από τη σειρά Do it yourself της El Greco Liquids και να δημιουργήσετε ένα υγρό αναπλήρωσης τόσο ξεχωριστό όσο και το ταίρι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να το προσφέρετε απλώς σαν δώρο και να τον/την αφήσετε να πειραματιστεί.

3. Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπως οι θήκες μεταφοράς και τα αυτοκόλλητα μπαταριών είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα για δώρο, ειδικά αν ο παραλήπτης του, είναι τύπος που βαριέται εύκολα.

Ακόμα, οι φορτιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου αποτελούν και εκείνοι με τη σειρά τους ένα πρακτικό δώρο, ιδιαίτερα για όσους δεν αποχωρίζονται ποτέ το ηλεκτρονικό τσιγάρο τους!

Τέλος, αν το σκεφτείτε, η αγορά ενός πρωτότυπου δώρου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι και τόσο δύσκολη, εάν γνωρίζετε από πριν τι ψάχνετε (ελπίζουμε να βοηθήσαμε σε αυτό)!

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το e-shop μας ή ένα από τα καταστήματά μας και να επιλέξετε ένα δώρο... από καρδιάς!

Χρόνια Πολλά!

Σας άρεσε; Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τελευταία άρθρα, προσφορές αλλά και νέα σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ