2016-02-10 22:43:52
Φωτογραφία για ΜΕ... ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜ. 26-2
Μετά την εξασφάλιση της 1ης θέσης στον 3ο προκριματικό όμιλο της Euroleague που διεξήχθη στην Πορτογαλία και την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης επέστρεψαν στις εντός συνόρων διοργανώσεις και επικράτησαν εύκολα με 26-2 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Μια εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με την Ρώσικη Ουραλότσκα (και ενώ μεσολαβεί το Σάββατο η αναμέτρηση με τον ΝΟΒΑ) οι «ερυθρόλευκες» διατηρήθηκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Πρώτη σκόρερ κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σκόραρε 7 φορές ενώ ακολούθησε με 5 τέρματα η Βίρνα Νιαρχάκου.

«Καρέ» στα γκολ συμπλήρωσε η Άλκηστης Αβραμίδου ενώ από τρία γκολ σημείωσαν οι Ελευθερία Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου και από δυο η Τζούλια Έμολο και Μαρία Σώρα.

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 6-1, 8-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου 3, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 4 , Ασημάκη 7, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 2, Μπιανκόνι, Νιαρχάκου 5, Ελευθεριάδου 3, Σταματοπούλου

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Θ.Τούρος): Πράπα, Κολιτσοπούλου, Τουλουμτζίδου, Κουζούνα 2, Ζερβακάκη, Αποστόλου, Πετάση, Στρατηδάκη, Μαλλιαρού, Κόλλια, Λίβα, Στρείδη, Λάζαρη, Αγγελονίδη, Φράγκη
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ