2016-02-11 16:05:12
Φωτογραφία για Νέα τροπή στην δίκη Κατσούλη: Κατάθεση εμπλέκει τρία ακόμα άτομα
Μία νέα τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη κατά την διάρκεια της εκδίκασής της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μητέρα ενός από τους πέντε κατηγορουμένους ζήτησε από το δικαστήριο  να δώσει μία νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Κατά την κατάθεσή της ανέφερε ότι ο γιος της – ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος – της είπε μέσα από την φυλακή ότι τον Κώστα Κατσούλη χτύπησαν τρία άτομα (ηλικίας 16 έως 18 χρόνων) κατονομάζοντάς τους.

Μάλιστα, για πρώτη φορά ακούστηκαν αυτά τα ονόματα στην υπόθεση με το δικαστήριο να ζητά από τους κατηγορουμένους να το επιβεβαιώσουν.

Ο κύριος κατηγορούμενος δεν το επιβεβαίωσε με τους υπολοίπους όμως να λένε ότι όντως αυτό το άκουσαν να το λέει ο γιος στην μητέρα του μέσα στην φυλακή.

Αυτή την ώρα το δικαστήριο συζητά για το αν θα κληθούν αυτά τα τρία άτομα που έχουν κατονομαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Κατσούλης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού κατά την διάρκεια του αγώνα της Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς.

Ο Κώστας Κατσούλης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και λίγες μέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ