2016-02-11 18:23:47
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ALL STAR KAI... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Στο Τορόντο του Καναδά βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, όπου το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το All Star Game του ΝΒΑ.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως δεν πήγε για τη... γιορτή του NBA, αλλά κυρίως για επαφές για ψηλό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος". Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, άλλωστε, έχει εξαιρετικές σχέσεις με ανθρώπους των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ στην θυγατρική τους ομάδα, τους Οστιν, υπάρχουν σέντερ (Λεϊλέιν, Ταβάρες) για τους οποίους ενδεχομένως και να μιλήσουν.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει μόνο στην αγορά της Αμερικής, απλά αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση, με το μικρότερο ρίσκο.

Η παραμονή του Χρήστου Σταυρόπουλου στο Τορόντο, ο οποίος βρίσκεται, φυσικά, σε ανοικτή επικοινωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ίσως να καταδείξει κάτι αναφορικά με το «πεντάρι» που ψάχνουν οι πρωταθλητές. Ενδεχομένως και να βρεθεί κάποια περίπτωση παίκτη που δεν έχει προταθεί ή που δεν έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι.

Όλα αυτά, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν σχετικά άμεσα, μιας και ο Ολυμπιακός έχει ένα περιθώριο 10 ημερών ώστε να δηλώσει τον σέντερ που θα αποκτήσει για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη β’ φάση της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ