2016-02-11 20:15:30
Φωτογραφία για Την ώρα που πιέζει τους πολίτες ασφυκτικά με τους φόρους, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το μεταναστευτικό
Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον... ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή των δημοσιογράφων Δήμου Βερύκιου και Σπύρου Λάμπρου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989».

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

· Το 2012-14 οι μεταναστευτικές ροές στον Έβρο είχαν πέσει από τα 400 άτομα την ημέρα προηγουμένως μόλις στα 10.

· Το πρόβλημα στο μεταναστευτικό δημιουργήθηκε κατά μεγάλο μέρος από τις ιδεοληψίες της Κυβέρνησης. Τους είχα προειδοποιήσει και είχα προσφερθεί και να τους βοηθήσω.

· Πριν 40 ημέρες είχα πει στην Κυβέρνηση στη Βουλή να προσέξουν γιατί θα έχουμε πρόβλημα με τη Σένγκεν και απάντησαν ότι δεν έχουν πρόβλημα και ότι δεχόμαστε ως χώρα ...συγχαρητήρια!

· Έχει σαφώς μεγάλες ευθύνες και η ΕΕ για το μεταναστευτικό. Και για τα "χάδια" στην Τουρκία και γιατί δεν πιέζουν το Πακιστάν και τις άλλες χώρες προέλευσης παράνομων μεταναστών.


· Την ώρα που πιέζει τους πολίτες ασφυκτικά με τους φόρους, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το μεταναστευτικό.

· Σταμάτησαν τις επιστροφές μεταναστών, ενώ το 2012-14 είχαν επιστρέψει 50.000 παράνομοι μετανάστες από την Ελλάδα στις χώρες προέλευσής τους.

· Στο ζήτημα των δικαιωμάτων των προσφύγων να τους θυμίσω ότι εμείς πρώτοι φτιάξαμε υποδομές με υπηρεσίες ασύλου και πρώτης υποδοχής για τους πρόσφυγες. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους εγκατέλειψε στους δρόμους.

· Και μικρό παιδί να βάλεις να διαβάσει το Σύνταγμα θα καταλάβει ότι αυτά που κάνουν στην Κυβέρνηση για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικά.

· Η ΝΔ πλέον πρέπει να στεγάσει όλους τους λογικούς Έλληνες και πέραν της Κεντροδεξιάς. Αντίπαλος είναι ο παραλογισμός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ