2016-02-11 21:14:19
Φωτογραφία για ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Οι ερυθρόλευκοι από το βράδυ της Τετάρτης 10/2, έχουν γίνει σημείο αναφοράς στον χώρο της υδατοσφαίρισης, μιας και μετά την ήττα της Ιταλικής Προ Ρέκο από την Ουγγρική Ζόλνοκ, στον δεύτερο όμιλο, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, αφού έχει 11 νίκες σε 11 αγώνες στην Α1, μία νίκη σε έναν αγώνα στο κύπελλο (με το Π. Φάληρο) και 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στους αγώνες του στο LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός μετά την δεύτερη νίκη του επί της Γιαντράν, εκτός έδρας αυτή τη φορά, έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ και στον σχεδόν ένα μήνα που μένει για τον επόμενο αγώνα του στην διοργάνωση, καταστρώνει τα σχέδια του, για να επιτύχει την πολυπόθητη πρόκριση του, στο Final Six της Βουδαπέστης.

Η επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης είναι η πιο σημαντική για την συνέχεια του Ολυμπιακού, στο Τσάμπιονς Λίγκ, αφού αγωνίζεται με την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο και με νίκη απέναντι στους Ισπανούς, εκτός ότι θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα έχει αποκτήσει και μια… «διαφορά ασφαλείας» 4 βαθμών, όσους έχει ήδη από την Ριέκα, τις δυο κυριότερες αντιπάλους του δηλαδή.


Στην 8η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην Ριέκα, στον πιο δύσκολο αγώνα τους για την συνέχεια της διοργάνωσης και την ίδια ώρα θα παίζουν η Μπαρτσελονέτα με την Έγκερ. Στην συνέχεια ακολουθούν δυο συνεχόμενα παιχνίδια στον Πειραιά, με την Γερμανική Σπαντάου και την Έγκερ, που υπενθυμίζουμε ότι ως διοργανώτρια έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της, αλλά θα αγωνίζεται για την προνομιούχο πρώτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής.

Πρόγραμμα αγώνων

7η Αγωνιστική

12/3, Έγκερ – Γιαντράν

12/3, Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα

12/3, Ριέκα – Σπαντάου

8η Αγωνιστική

16/4, Μπαρτσελονέτα – Έγκερ

16/4, Ριέκα – Ολυμπιακός

16/4, Σπαντάου – Γιαντράν

9η Αγωνιστική

30/4, Έγκερ – Ριέκα

30/4, Γιαντράν – Μπαρτσελονέτα

30/4, Ολυμπιακός – Σπαντάου

10η Αγωνιστική

18/5, Ολυμπιακός – Έγκερ

18/5, Ριέκα – Γιαντράν

18/5, Σπαντάου – Μπαρτσελονέτα
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ