2016-02-12 04:29:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρ’ ολίγον θύμα απάτης γνωστός επαγγελματίας – Αγνωστος προσποιήθηκε υπάλληλο του ΕΦΕΤ
Παρ’ ολίγον θύμα απάτης να πέσει γνωστός επαγγελματίας στον τομέα της ζαχαροπλαστικής της Πάτρας.

Ο επαγγελματίας δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος προσποιήθηκε υπάλληλο του ΕΦΕΤ. Του είπε ότι πελάτης του καταστήματός του παρέδωσε στον ΕΦΕΤ προϊόν για έλεγχο και του έδωσε προθεσμία δύο ωρών να καταθέσει σε συγκεκριμένο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 200 ευρώ, προκειμένου να μην γίνει έλεγχος στο προϊόν και να χαρακτηριστεί ως κατεστραμμένο κατά τη μεταφορά.

Ο επαγγελματίας, που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, του ζήτησε προθεσμία μίας ώρας, με το πρόσχημα να πάει ο υπάλληλος στο κατάστημα για να μπορέσει να φύγει και να πάει στην τράπεζα να καταθέσει τα χρήματα.

Οταν, μετά από μία ώρα τον πήρε ξανά τηλέφωνο ο υποτιθέμενος υπάλληλος του ΕΦΕΤ, ο καταστηματάρχης του είπε ότι θα τον καλέσει αυτός στο τηλέφωνο, το οποίο όμως από εκείνη την ώρα και μετά δεν απαντούσε.

Ο επαγγελματίας, κατάλαβε ότι πρόκειται για απάτη, καθώς αφ’ ενός όλα τα χρόνια που διατηρεί την επιχείρησή του δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με τους ελέγχους του ΕΦΕΤ, αφ’ ετέρου δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση από τον Οργανισμό για έλεγχο σε προϊόν του καταστήματός του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ