2016-02-12 07:56:15
Φωτογραφία για Η δια βίου μάθηση επιβραβεύεται…
Με μεγάλη ικανοποίηση αγκαλιάστηκαν από το κοινό το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και... Εκπαίδευσης που λειτουργεί στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Δεν είναι τυχαίο που σε δύο μόνο διδακτικά εξάμηνα, από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015, δημιουργήθηκαν 66 τμήματα προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα συνολικά 698 άτομα.

Οι αριθμοί αυτοί αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες ανάγκες για κατάρτιση, επιμόρφωση και εξειδίκευση που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία. Οι εκπαιδευόμενοι αυτών των εξαμήνων θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό Θέατρο Συκεών (Ρ.Φεραίου με Μεγάρων).

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με στόχο την παροχή κάθε διευκόλυνσης στους πολίτες, ανταποκρίνεται στην ανάγκη για συνεχή και διαρκή επιμόρφωση, ανταποκρίνεται σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους επίπεδο και τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις μέσω σύγχρονης και αντικειμενικής πληροφόρησης, να αναβαθμίσουν τη θέση τους στον επαγγελματικό τους χώρο ή στην αναζήτηση εργασίας, καθώς και να ενισχύσουν το ρόλο τους στην οικογένεια και ευρύτερα την κοινωνία.

Για την εξυπηρέτηση των δια βίου εκπαιδευόμενων, ο δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία και τη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης δήμου Νεάπολης-Συκεών, αλλά και την παράταση του προγράμματος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ