2016-02-12 22:37:10
Φωτογραφία για Μέσα σ’ ένα μήνα είχε «χτυπήσει» έξι φορές με 6.000 ευρώ λεία – Συνελήφθη ο 26χρονος κλέφτης
Σε επάγγελμα είχε αναγάγει την κλοπή ένας 26χρονος Κρητικός που... μέσα σ’ ένα μήνα είχε «χτυπήσει» έξι φορές, με λεία 6.000 ευρώ.

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες από τις διωκτικές αρχές του τόπου ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη… έξι και τον έπιασαν

Έξι συνολικά φορές «χτύπησε» ο 26χρονος κλέφτης κλέβοντας αντικείμενα από σπίτια και καταστήματα σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο με συνολική λεία 6.000 ευρώ.

Η τελευταία κλοπή που έκανε ήταν και η… φαρμακερή καθώς έγινε αντιληπτός με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Όλα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα όταν ο 26χρονος μαζί με ένα ακόμα άτομο «άνοιξε» το σπίτι μίας 39χρονης από τη Σερβία στο Ηράκλειο και αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Η 39χρονη έκανε καταγγελία στις αρχές που ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες και λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν και συνέλαβαν τον 26χρονο ο οποίος είχε στην κατοχή του 4 κινητά τηλέφωνα, δύο πορτοφόλια με χρήματα, ναρκωτικά δισκία και διάφορα άλλα αντικείμενα.


Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος μαζί με τον συνεργό του από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου είχαν διαπράξει συνολικά έξι κλοπές σε σπίτια και κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς, i-pad, playstation με τηλεχειριστήρια, φωτογραφική μηχανή), κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ