2016-02-13 00:38:06
Φωτογραφία για Δένδιας: Αυτή τη στιγμή όλοι οι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη χώρα
Παρέμβαση Ν. Δένδια στην Ολομέλεια της Βουλής για την πολιτική της Κυβέρνησης Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής της Β΄Αθηνών κ. Νίκος Δένδιας, στη συζήτηση σήμερα το πρωί στη Βουλή επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την Κύρωση Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Λευκορωσίας, ανέφερε μεταξύ άλλων για την πολιτική της Κυβέρνησης σε όλα τα ζητήματα:

· Εμείς δίνουμε μαθήματα πολιτικού ήθους όταν ψηφίζουμε δικές τροπολογίες για τις οποίες εσείς προηγουμένως μας καταγγέλλατε.

· Η ΝΔ και ο αρχηγός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει σαφή δείγματα σοβαρότητας, όπως με την στάση του στο αγροτικό.

· Γιατί οι αγρότες είναι εναντίον σας; Γιατί οι επαγγελματίες είναι εναντίον σας; Γιατί οι πάντες είναι εναντίον σας; Είναι εναντίον σας για έναν απλό λόγο: Γιατί τους είπατε ψέματα.

· Αυτοί οι άνθρωποι που πετροβολάνε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν τρελάθηκαν ξαφνικά. Είχατε πάρει απόφαση στο συνέδριό σας για το αγροτικό και ο κ. Τσίπρας είχε ανέβει σε τρακτέρ και διαβεβαίωνε ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.


· H κυβέρνησή σας παραπαίει. Ούτε προθεσμίες μπορείτε να τηρήσετε ούτε τίποτα. Μας λέτε απίστευτα πράγματα περί «πολέμου της διαπλοκής», «περί εσωτερικών εχθρών» κ.α. Η πραγματικότητα είναι ότι τα έχετε κάνει μαντάρα.

· Σε ποια βάση η Ελλάδα κάνει στροφή 180 μοιρών στην εξωτερική της πολιτική και κάνει κοινό αίτημα με την Τουρκία για το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ, χωρίς οποιαδήποτε συζήτηση και χωρίς να έχει ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς;

· Έχετε δει τι σημαίνει να επιχειρεί κάποιος σε μια χώρα του κόσμου, όπως η Ελλάδα και να φορολογείται με ποσοστά 90-95%q

· Αυτή τη στιγμή όλοι οι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη χώρα. Πιστεύετε ότι όλα μπορεί να τα λύσει το ένα άθλιο και ανεκδιήγητο Κράτος.

· Σταματήστε επιτέλους τις τούμπες και το δούλεμα του ελληνικού λαού και ελάτε να μιλήσουμε ειλικρινά. Και αν δεν μπορείτε φύγετε. Κάτι που έχετε αντιληφθεί και εσείς ότι θα γίνει, όπως βλέπουμε και στις εκφράσεις σας.

· Με την πολιτική που ακολουθείτε καλύτερα να βάλετε σαν σήμα σας τη Νάντια Κομανέντσι. Είναι ό,τι καλύτερο για τις τούμπες σας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ