2016-02-13 15:43:15
Φωτογραφία για Στη Μέρκελ για το προσφυγικό Τζόρτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν [photos]
Με την Ανγκελα Μέρκελ συναντήθηκαν την Παρασκευή, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγος του, Αμάλ Αλαμουντίν. Θέμα της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην καγκελαρία, ήταν το προσφυγικό. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προαναγγείλει τη συνάντηση χθες, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, για την προώθηση της νέας του ταινίας «Χαίρε Καίσαρα!».

«Θα συναντήσω την Άνγκελα Μέρκελ για να συζητήσουμε και να διαβουλευτούμε σχετικά με το ποια μηνύματα μπορούμε να στείλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε (...) για να βοηθήσουμε», είχε δηλώσει.

Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε, τι έχει κάνει προσωπικά για να βοηθήσει στην προσφυγική κρίση που πλήττει την Ευρώπη.

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστός για το ανθρωπιστικό του έργο, απάντησε στον δημοσιογράφο: «Έχω περάσει πολύ χρόνο στο να δουλεύω για αυτά τα πράγματα και είναι περίεργο να έχεις κάποιον και να σηκώνεται να σε ρωτάει ''Τι κάνεις γι' αυτό;''. Αλλά εντάξει, όπως νομίζετε... Έχω πάει σε μέρη που είναι πολύ επικίνδυνα και έχω δουλέψει πολύ για αυτά τα πράγματα...». Και στη συνέχει φανερά ενοχλημένος ρώτησε τον δημοσιογράφο: «Αλλά θα ήθελα να ξέρω, τι κάνετε εσείς για αυτή την κατάσταση;».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ