2016-02-13 20:11:08
Φωτογραφία για Κύμα απολύσεων στην Τράπεζα Κύπρου;
ην πόρτα της εξόδου σε εκατοντάδες υπαλλήλους, ετοιμάζεται να δείξει η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με δημοσίευμα στη «Χαραυγή» - Αναφέρεται πως ενημερώθηκε σχετικά το Προεδρικό – Διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ενημέρωσης η Κυβέρνηση, η οποία ξεκαθαρίζει πως ο Πρόεδρος δεν αναμειγνύεται σε θέματα ιδιωτικών εταιρειών

Πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν πως η Τράπεζα αναμένεται να προβεί σε μεγάλο αριθμό απολύσεων και αναγκαστικών αφυπηρετήσεων, που μπορεί να «αγγίξει» τις 1500, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σενάριο θα προχωρήσει αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο σχέδιο εθελούσιας εξόδου, που ανακοίνωσε η Τράπεζα πριν από 10 μέρες.

Μάλιστα, αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι κύριοι Ρος και Χούρικαν ενημέρωσαν σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Προεδρικό: Καμιά ανάμειξη...

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κυβέρνησης, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είχε καμιά συνάντηση το τελευταίο διάστημα, είτε με τον μεγαλομέτοχο της Τράπεζας Κύπρου, είτε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της, πέραν από τη συνάντηση που είχε με τις ηγεσίες των τραπεζών προ μηνών, με θέμα την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.


Σε γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αναφέρεται πως  «προς αποκατάσταση της αλήθειας, ουδέποτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε κοινωνός ή θα μπορούσε να γίνει κοινωνός των οποιωνδήποτε προθέσεων της Τράπεζας σχετικά με τη μείωση προσωπικού».

«Η Τράπεζα Κύπρου είναι μια ιδιωτική εταιρεία και ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε η Κυβέρνηση αναμιγνύονται σε θέματα ιδιωτικών εταιρειών. Θα πρέπει κάποιοι να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί όταν μεταδίδουν δήθεν πληροφορίες που ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ