2016-02-14 22:52:13
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Το 2ο διαδοχικό πρωτάθλημα και 4ο συνολικά κατέκτησε ο σύλλογος μας που διέπρεψε στο 30ο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην βαθμολογία των Ανδρών συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς. Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού κατέλαβαν 5 πρώτες θέσεις με τον Παναγιώτη Τριβιζά πρώτο στα 200μ. τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν τον Γεράσιμο Θεωδόρου στην σφαίρα και την Ανδριάνα Φέρρα στα 200μ. και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη στο μήκος . Παράλληλα την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Πατσουκάκης στο επί κοντώ και την τρίτη θέση στα 60 μέτρα ο Παναγιώτης Τριβυζάς . Στην τέταρτη θέση στο τριπλούν τερμάτισε η Νίκη Πανέττα και η Ρενάτα Μπλοσοκοβάιτε στην σφαίρα. Το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού κατέβηκε στη διοργάνωση με αρκετές ελλείψεις, όμως οι αθλητές μας πραγματοποίησαν φοβερές επιδόσεις γεγονός που προκαλεί τεράστια αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν όπου διεξάγονται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.


Ο Έφορος του τμήματος κ. Βεντίκος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του 30ου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους αθλητές μας που έφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Ανδρών κλειστού στίβου στον Πειραιά μας».

*Για δέκατη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Τσιάμης καταφέρνει βγει νικητής. Αυτή τη φορά, ο αθλητής του Θανάση Σιούντρη χρειάστηκε να «προσγειωθεί» στα 16,28 μ., για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

* Οι στόχοι της για τη νέα χρονιά είναι συνυφασμένοι με τις διοργανώσεις του ανοιχτού. Οι εμφανίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έδειξαν πως είναι στη σωστή τροχιά. Η Ανδριάνα Φέρρα βελτίωσε δύο φορές μέσα σε μία ημέρα το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. και δικαίως το πανηγύρισε.

Στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος η αθλήτρια μας πέτυχε 23.89, επίδοση καλύτερη από το 23.97, που πέτυχε το πρωί. Η αθλήτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον ανοιχτό για να δηλώσει μετά την επιτυχία της τα εξής: «Ένιωθα ότι το έχω. Θα μπορούσα να κάνω μία καλύτερη επίδοση, ωστόσο με πετούσε η στροφή. Σε κάθε περίπτωση οι εμφανίσεις μου στον κλειστό ήταν ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια».

*Ο Πάνος Τριβυζάς μετά τα 60 μ., ξεπέρασε τον εαυτό του και στα 200 μ., το αγώνισμα στο οποίο αναμένεται να ρίξει το βάρος του στις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ο αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε σε 21.48, μπροστά από τον Γιώργο Αγορίτσα (21.90) και τον Παίδα Στεφάν Φλοριάν, που πέτυχε 22.12 και βελτίωσε για μία ακόμη φορά το ρεκόρ του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ